Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 47

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    то.. забули цю карту, чому? як вже? сказав ? тільки одна з тисячі доказів "відчайдушні", що я і зробив..
    це ? те, що в даний час ? завантажується.
    Скажи мені, по-твоєму, де я повинен діяти, щоб її натиснути "p"? pi?.
    Для EGR я знаю, що я повинен діяти на карті "фаза уприскування", але, коли ви відкриєте цю карту в 2d, де я повинен скинути, щоб видалити EGR? (механічно ? gi? прощення).
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 01-12-2012 в 18:16

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    у egr не закрити "фаза уприскування" (назва корму для управління egr), але від контролю...
    на форумі я бачив, що c'? хороший путівник для закриття досить р? ці клапани inzozzatrici двигунів...
    але я s? ви все ще не можете ввійти, щоб побачити її...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ви насправді я побачив, що c'? керівництво, але ще не бачите мене

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    але, що блок управління монтується цієї машини? один edc16u31?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    це точно, бо

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    що ніхто не говорить мені, як я можу поліпшити остання карта, що я виклав? тоді ? ідеальне

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я не розумію, за якими критеріями ви змінили карти, ecm, називається тиском parzializzato map1, map2 і boost для rpm, мені це пояснював?

у збагачення при прискоренні ви змінили областях, які, на мій погляд, нехай будуть оригінальні, cio? нижче 1000rpm і 50% навантаження
    не має сенсу змінювати 400 або 700 обертів, починаючи з нуля % навантаженні, самостійно не 700giri навіть коли ? до мінімуму

тиск турбо це добре, але ви повинні змінити ті карти, які ecm викликає тиск турбо-f.temp так само
    те ж саме для лімітер, якщо збільшення тиску турбо потрібно збільшити обмежувачі тиску турбо

обмежувачі крутного моменту повністю cannati, ви дали зростання, який йде від 2 до 5%
    я б сказав, що ви можете incrementarli dal15 30% або gi? li
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я не розумію, за якими критеріями ви змінили карти, ecm, називається тиском parzializzato map1, map2 і boost для rpm, мені це пояснював?

у збагачення при прискоренні ви змінили областях, які, на мій погляд, нехай будуть оригінальні, cio? нижче 1000rpm і 50% навантаження
    не має сенсу змінювати 400 або 700 обертів, починаючи з нуля % навантаженні, самостійно не 700giri навіть коли ? до мінімуму

тиск турбо це добре, але ви повинні змінити ті карти, які ecm викликає тиск турбо-f.temp так само
    те ж саме для лімітер, якщо збільшення тиску турбо потрібно збільшити обмежувачі тиску турбо

обмежувачі крутного моменту повністю cannati, ви дали зростання, який йде від 2 до 5%
    я б сказав, що ви можете incrementarli dal15 30% або gi? li
    велике спасибі.. ви в змозі ясно... тепер я намагаюся змінити його, як вам порадив і я намагаюся..
    Для EGR c'? карту, що треба привести все до 0, правильно? або я повинен зробити, щоб змусити в 2d?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для системи egr, потрібно це зробити в 2D, є екран, як зробити це у відповідних розділах форуму, які ви зможете побачити, коли досягнута мінімальна частка повідомлень
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    для системи egr, потрібно це зробити в 2D, є екран, як зробити це у відповідних розділах форуму, які ви зможете побачити, коли досягнута мінімальна частка повідомлень
    ах ок, то зовнішній вигляд..
    сьогодні, якщо у мене є другий я намагаюся змінити карту формату A3 зі своїми порадами..
    Вчора я провів цілий день, намагаючись зробити defap на A6, що просто не хотів знати.. на щастя, там були msport і адміністратора, які допомогли мені інакше я б ще l?..
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 05-12-2012 в 10:20

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •