Сторінка 2 з 11 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    я повинен був торкнутися карту vgt. Маючи звільнені всі вихлопні гази брали обертання? це означає, що тиск турбо слини 1.8 бар 3500giri, маючи карту турбо нормально потім в 3500giri (завжди в 6marcia) тиск турбо, повинен був бути близько 1.4 бар.

я забув, що я Альфа gt150*180.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на деякі автомобілі, наприклад, ті групи vag, коли змінює карту turbo працює на карті N75 соленоїда управління....і мені здається, що карти overboost не з'? п? вони..так відбувається за логікою, ці останні, я думаю, залежить саме час підвищення або overboost в пошукових CR....

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    я пробував редагувати,невеликими кроками, але я намагався...по мені, якщо зроблено із знанням справи, що здійснюється...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    за цю карту, ніхто і ніколи не намагався працювати на параметри PID-контролера тиску?
    ці карти викликів overboost являють собою місця, які повинні мати геометрію, то управління від ебу повинні "ганятися" тиск присутній в карті. Переслідування тиск avr? один повільність у досягненні правильне значення, звідси і ефект overboost отримати також шляхом зміни параметрів PID які знаходяться на DAMOS.

http://it.wikipedia.org/wiki/Controllori_PID

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    змінити під ? легше сказати, ніж зробити...я не s? пояснити, як він працює, чому ? досить складно, але багато тюнер також престижні s? які вважають за краще не торкатися до нього з-за деякої складності....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я не змінених ecu, але я їх змінювати на нафтохімічний завод, не ? легко, але повірте мені, що вам вдалося зробити речі набагато складніші.
    Важливо мати чітке уявлення про те, що ви повинні зробити, ви не повинні робити великі зміни параметрів амено, що не змінюється турбіна.
    У цьому випадку було б доцільно змінити PID, щоб уникнути коливань або час керування занадто довгі (ефект overboost)

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    точне франк..редагування pid, потрібно, особливо, якщо ви sotituiscono турбіни vgt з іншими більш великі...
    для того щоб не мати вплив, які ви описали ви дуже акцентовано і майже з-під контролю, управління ori автомобіля, коли це відбувається, багато тюнер воліють не сходити з розуму від під-ecu, але "дозволяє обходити користувача" проблему шляхом установки контролера vgt зовнішній...типу arduino наприклад....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Я особисто їх я майже завжди, коли відчуваєш автомобіль подивитися різницю відразу в бойовій готовності і ніколи не було нас, редагувати їх, навпаки, по мені, і гарнір, який добре поєднується, коли можна перепрограмувати блок керування, природно, зроблені в правильній формі, без перебільшення,
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    44
    я, як правило, на карти standard волію не працювати на час overboost, але за бажанням клієнта на карт-й? напрями

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    фоджа
    Et
    43
    Повідомлення
    106
    я їх, я тільки до низьких x мова 0/100
    тоді я залишаю їх орі.

Сторінка 2 з 11 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima