-
Тоді, хлопці, я в цього програмного забезпечення, про що потрібно, ви можете перевірити працює ? право програмне забезпечення і, можливо, якщо він працює сенна? і даремно, що я купую програміста, як то у мене програма не працює, а купити правильний варто тріском...rigrazio все заздалегідь і зв'язатися з msport для pass на архів..
http://www.sendspace*****/file/rwq9nx
-
хотілося б ще пояснення, але, щоб зрозуміти, яка eeprom треба отпаять і перепрограмувати, як це зробити ??
-
Як правило, говорить, що програма.... у будь-якому випадку ? одним із sw, хто виробляє ці послуги,....
-
але ти ви завантажили, ви пробували? чи можу я зробити покупку на програміста??
-
Те форуму немає.... але я навіть я тако airbag resetter 6.4...
-
НОВАЧОК
використовувати програмне забезпечення для carprog. ? інтуїтивно для тих, хто починає. Недолік ? що ви не очищає crack-test (не робили). Для цього я використовую (скидання aibag TachoSoft v4.0), тобто carprog eeprom, чистий, з tachosoft, і писати з carprog.
Було б цікаво мати версії 6.4 в tachosoft. терпіння
з повагою
Востаннє редагувалось afortunao; 19-11-2012 в 15:55
-
спасибі, хлопці...просто тепер я купую програміст, ви знаєте, cos? може, дасте мені руку,
-
дайте нам знати, де купити програміст і будь-які ціни, чому? мені було б цікаво я теж на фарсі, і якщо є ціни непомірні!
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
вибачте,я бачив carprog, що знаходиться в доступній і каже обнулити подушка безпеки,змінити km immo eccc.
як справи? працює?
-
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму