я думаю, що є svbl, один коштує boost лімітер, який обмежує максимальний тиск... На bosch ? легко знайти, на delphi я не знаю. Зазвичай ? останнє значення обмежувача тиску
Не можу знайти я обмежувач, машина йде добре, але я хотів би зробити наступний крок, після купон, що робити? в ці дні.
Ви думаєте, до скільки я можу піднятися press. турбо? Вважайте, що я роблю багато шосе з високою швидкістю, за 5? трохи коротка
пам'ятайте, що для збільшення дизель прийдеш рано чи пізно до точки зриву turbo... і cio? на шосе не щоб справу вдалося? більше завантажити тиску turbo.... потім намагається дати дизель з дуже політики... c'? також сказати, що це відбувається на машинах, які ви хочете просунути дуже. порада ? до тих пір, поки ви в нормі кроком дизель, ви не повинні мати проблеми з турбо, коли ви починаєте себе ? гарне правило: перевірити тиск турбіни на будь-яких оборотах двигуна, але я повторю, дефект, він робить шосе, турбо не вдається завантажити і все-дим, і за інерцією заряд більше тиску, ніж прийнято в карту. я цю проблему заперечую постійно з jtd і mjtd, що ті, які я займаюся більше як авто заганяють.
хлопці, я нервував трохи карту, на перший крок я перебільшив, з турбонаддувом, і він йшов у аномалії, як не дивно, не з повним навантаженням, але на півдорозі? прискорювач.
З поточною карти виникає проблема, що та три чверті і до акселератора, машина втрачає потужність, але на три чверті йде дуже сильний (1500)
Я думаю, що я неправильно інтерпретувати точку зупину на цих проклятих delphi, хто-небудь знає як вони працюють?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 08-01-2013 23:32