всі мовчали ..я постараюся на ducato edc16..ps s і пропонує карту орі, скажіть мені, де розмістити його..
всі мовчали ..я постараюся на ducato edc16..ps s і пропонує карту орі, скажіть мені, де розмістити його..
карти ori йдуть, розміщені в розділі " банк даних files орі,я рекомендую в обговорення.: fiat ducato) так, і помістити всі дані у файл, що на машини
х про вашу проблему ви поглянули на сумнів, що я запропонував?
так, але я кажу про вилка кругла..або, може бути, я не в тому числі ,на моє плоский 3-pin, один з яких порожній,з autocom і адаптер я підключаюся,той же адаптер використовується на mpps не працює,то цікаво, якщо кабель k l, був тим же, що використовується для діагностики..ps ви дуже дякую
Карусель sar? для opel.
Fiat має класичний 3-полюсний. Чесно кажучи, не я ? коли-небудь, на автомобілі без OBD, підключити кабельне.
Я б сказав, що " Браво " потрібно зробити в школі, і просто, щоб ризикувати блоків з gallinaccio 1260.
!!!!!!! Вдалося!!!! e' досить встановити Mpps в повільне читання,.. кабелі від мене в розпорядженні було достатньо,,..,,, дякую всім за інтерес.. Тепер плакат? карту, що кілька років тому мені було зроблено, і я хотів би, що думки про те ж..
добре, якщо вирішена!!!
Giarras. треба закрити обговорення, і якщо ви як?? Дякую