Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    дивіться, я закохався в це ultraprog, що навіть оригінальний повний і рік підписки коштує не дуже я роблю по-справжньому подарунок, що стосується TL866CS не знаю, не знаю, що сказати вам, як і раніше використовувати довгий час, так і упа, що xprog, що віллем, а gx4 більше інших 3-4 програмістів, і ви не завжди щось
    а з упа xprog і віллем ви в хороший момент,то, будучи клонами, це буде гірше для розви... з новими автомобілями, якщо він потрапляє в бд.*****і клони, і все заробив!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    4
    Добрий вечір, колеги теж я carprogam працює дуже добре, але також багато pipe, ніхто не досконалий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я tl866a ? краще 866cs, незважаючи на останній ? вийшов після (видалили деякі функції), і я повинен сказати, що веде себе відмінно і не варто тріском. І завжди виходять безкоштовні оновлення програмного забезпечення і підтримує безліч адаптерів. Єдиний недолік ? все англійською, м'яка і, якщо не жувати трохи стає трохи складно використовувати.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •