наприклад, в edc16 vag карти педаль навіть 8 або 9, коли ви знайдете modificatele все з тим же кроком, cos? ви впевнені, що не помилитеся!
наприклад, в edc16 vag карти педаль навіть 8 або 9, коли ви знайдете modificatele все з тим же кроком, cos? ви впевнені, що не помилитеся!
І всі 8 або 9 однакових між собою, або, як в даному випадку, схожі, але з різними значеннями?
Що неприємний порок мають виробники покласти надлишкових таблиць!
? ми говоримо, що, принаймні, в цьому випадку, вони досягли успіху у своїх намірах конфліктів ідеї...
Слід змінити все з тим же кроком у відсотках (потім мультиплікативних) або значення (добавки)?
Спасибі!![]()
А якщо ні ? КНС, то cos'??
Не ? які просто йдуть перетворені значення на осях X і Y?
Аналізуючи краще цей план, ви знаєте, монро, що ви, ймовірно, мають рацію і ви, і то, не ? КНИ...
Я хотів створити обговорення, що може бути корисно всім, і замість того, щоб, поки я не зробив нічого, що викликає плутанину...
Я прошу вибачення...
Я rinchiuder? у покарання, поки не avr? ідеї-й? ясно...
Привіт mavaila1972, спасибі за ваш внесок!![]()
Sar? термін iJn 1800 може бути prex rail (я не бачив карту простати), стрільба вгадати
вибачте, bart, ви можете переглянути мапу "сої" в 2d, чому? я ? pi? легко визначити карту...
Привіт dvdtuning, я був би щасливий з задоволенням, але поки що не вдалося його виявити...
Я все ще вперто вивчаючи цю карту, я зумів знайти усі її плани, але поки що не в змозі визначити, чому? я не можу правильно визначити всі осі...
На даний момент мені вдалося визнати право площин і осей основних...
Я шукав скрізь, де є Damos, але марно...
Я також спробував з допомогою різного програмного забезпечення (WinOLS, map3D, ecm), але без Damos ? у будь-якому випадку марно...
Якщо хтось зацікавлений, я міг би почати все спочатку postarli один раз (у табличній, 2D і 3D), намагаючись разом зрозуміти щось більше?...
Востаннє редагувалось барт; 17-11-2012 в 14:15