Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    На автомобілі групи Fiat, коли contakm блимає, це означає, що якийсь компонент, не ? у відповідність з системою CAN автомобіля. З multiecuscan ви можете зробити вирівнювання, важливо ? мати версії elm327, принаймні, з 1.3 і різні адаптери
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 21-11-2012 14:16
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    у allinemaneto робиться, автомобільні оригінальні, не для радіо, не офіційні.

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    Мені пощастило в моїй Grandepunto, що час від часу км починають блимати, і триває досить довго, а потім повертається до нормального, але відомо, що він часто робить те, що може бути?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якийсь інтерфейс, який не ? на одному рівні з лінією can автомобіля.

Як правило, це може бути автомагнітола, contakm, блок управління airbag, climatronic, якщо він.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    ви повинні перевірити з діагнозом що ? вирівняний, а що ні ?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    По мені c'? різниця читання сигналу. я намагався зробити вирівнювання кадрів і блок управління подушками безпеки, але нічого.
    Я думаю, що в основу не потрапить власний сигнал, так як, можливо, читають в двох різних місцях... наприклад, стара проводка читав подушка безпеки, а не новий на обмін або навпаки...не знаю, якщо я не пояснив?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    привіт не вирівняти, бо картина srtumenti і відрізняється, отже, не входить у комплектація запрограмований в can
    я намагаюся стріляти може перепрограмувати тіла, але, чесно кажучи, я ніколи не робив такої операції, як правило, я роблю, я роблю для судів оригінальні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    на момент основа не вирівнює, якщо машина і наприклад дизель і рамки ? бензину(не s? якщо те ж справедливо і для g.точки)в будь-якому випадку, діагноз бортової мережі подивитися блоки управління існують, але вони не вирівняні або ебу не у вашому випадку радіо

інша справа, км всього йдуть? чому? якщо значення odometrico st? працюємо, означає, що інформаційна швидкість в komby приходить,так що якщо стрілка не частина probblema ? всередині комбінації приладів
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 23-04-2013 23:42

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    на момент основа не вирівнює, якщо машина і наприклад дизель і рамки ? бензину(не s? якщо те ж справедливо і для g.точки)в будь-якому випадку, діагноз бортової мережі подивитися блоки управління існують, але вони не вирівняні або ебу не у вашому випадку радіо

інша справа, км всього йдуть? чому? якщо значення odometrico st? працюємо, означає, що інформаційна швидкість в komby приходить,так що якщо стрілка не частина probblema ? всередині комбінації приладів
    Ні, блокуються, працює стрілка палива, температура рідини, rpm, стріли, вогні, все, крім швидкості? та км.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    може бути probblema АБС перевірити на діагностиці двигуна, якщо оберти? автомобіль ? rilavata,минулого тижня на етапі клієнт скаржився, що іноді не було ні швидкості? ne км шляху, в моєму випадку я знайшов окис в гребінь, ABS,машина я доставлений в суд? ? минуло кілька днів, і ще клієнт не'? він повернувся

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •