На автомобілі групи Fiat, коли contakm блимає, це означає, що якийсь компонент, не ? у відповідність з системою CAN автомобіля. З multiecuscan ви можете зробити вирівнювання, важливо ? мати версії elm327, принаймні, з 1.3 і різні адаптери
На автомобілі групи Fiat, коли contakm блимає, це означає, що якийсь компонент, не ? у відповідність з системою CAN автомобіля. З multiecuscan ви можете зробити вирівнювання, важливо ? мати версії elm327, принаймні, з 1.3 і різні адаптери
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 21-11-2012 14:16
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
у allinemaneto робиться, автомобільні оригінальні, не для радіо, не офіційні.
Мені пощастило в моїй Grandepunto, що час від часу км починають блимати, і триває досить довго, а потім повертається до нормального, але відомо, що він часто робить те, що може бути?
Якийсь інтерфейс, який не ? на одному рівні з лінією can автомобіля.
Як правило, це може бути автомагнітола, contakm, блок управління airbag, climatronic, якщо він.
ви повинні перевірити з діагнозом що ? вирівняний, а що ні ?...
По мені c'? різниця читання сигналу. я намагався зробити вирівнювання кадрів і блок управління подушками безпеки, але нічого.
Я думаю, що в основу не потрапить власний сигнал, так як, можливо, читають в двох різних місцях... наприклад, стара проводка читав подушка безпеки, а не новий на обмін або навпаки...не знаю, якщо я не пояснив?
привіт не вирівняти, бо картина srtumenti і відрізняється, отже, не входить у комплектація запрограмований в can
я намагаюся стріляти може перепрограмувати тіла, але, чесно кажучи, я ніколи не робив такої операції, як правило, я роблю, я роблю для судів оригінальні
на момент основа не вирівнює, якщо машина і наприклад дизель і рамки ? бензину(не s? якщо те ж справедливо і для g.точки)в будь-якому випадку, діагноз бортової мережі подивитися блоки управління існують, але вони не вирівняні або ебу не у вашому випадку радіо
інша справа, км всього йдуть? чому? якщо значення odometrico st? працюємо, означає, що інформаційна швидкість в komby приходить,так що якщо стрілка не частина probblema ? всередині комбінації приладів
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 23-04-2013 23:42
може бути probblema АБС перевірити на діагностиці двигуна, якщо оберти? автомобіль ? rilavata,минулого тижня на етапі клієнт скаржився, що іноді не було ні швидкості? ne км шляху, в моєму випадку я знайшов окис в гребінь, ABS,машина я доставлений в суд? ? минуло кілька днів, і ще клієнт не'? він повернувся