що ви розумієте під один відсоток навантаження??
в 2d або ж rpm та load на осі z немає ні міри,я вважаю, тільки цифри від 0 до 65000 й на інших картах дизель ж....
картку і збагачення прискорення, що у насправді має бути педаль??але вибачте моє невігластво, але могли б ви пояснити мені точне визначення IQ??екран, як тільки я можу його місці, я зараз на роботі...
а вони до осі у-у карти все, як описано, не тільки DW
intentevo сказати, якщо розбіжності у вченні, що я сказав, я був прав, те, що значення по осі z є ті, датчика map, наприклад, 2000 на осі z одно ти стоїш, атмосферний тиск в 1бар може бути??
екран табличній тільки я на дві хвилини більше, його місце......................
вісь в 2d ти його вже бачив??
ок манро поки все ясно!!! дякую, дійсно, ви давайте не красивий новорічний вечеря-риба завжди, якщо вам подобається!!?я йду божевільний.........
місце таблиці......
Якщо дизельне паливо спалюється до досконалості, не слід збільшувати в повному обсязі карту, наприклад, 100 балів, починаючи з 1000 оборотів в хвилину?
якщо ми завжди говоримо edc15 або будь-який інший ecu,наскільки я знаю,не з'? розрахунок зробити, щоб дати дизельного палива відповідно до прес-turbo або навпаки....справу? дизельне паливо, дати з'ясується, завжди в першу чергу DW,по-моєму,і то через "домовляється" решта, щоб піти в автомобіль, як ви хочете.....очевидно, що ви не можете вимагати, DW, es 60 мг дизельного палива на 2000 об / хв було б від дурнів...для яких ви повинні збільшити iq у реалістичній завжди маючи на увазі, типу двигуна і механіки, з якими ми маємо справу.....