Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    що ви розумієте під один відсоток навантаження??
    в 2d або ж rpm та load на осі z немає ні міри,я вважаю, тільки цифри від 0 до 65000 й на інших картах дизель ж....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    картку і збагачення прискорення, що у насправді має бути педаль??але вибачте моє невігластво, але могли б ви пояснити мені точне визначення IQ??екран, як тільки я можу його місці, я зараз на роботі...
    а вони до осі у-у карти все, як описано, не тільки DW

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    манро, прости мене!!я не відправити у цю країну, але я не можу розміщувати екран, як я повинен робити???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок, там зроблено екран...
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    але що стосується інших картах осі z, і завжди від 0 до 65 000 рублів в якості тиску turbo наприклад, тобі місце...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    intentevo сказати, якщо розбіжності у вченні, що я сказав, я був прав, те, що значення по осі z є ті, датчика map, наприклад, 2000 на осі z одно ти стоїш, атмосферний тиск в 1бар може бути??
    екран табличній тільки я на дві хвилини більше, його місце......................
    вісь в 2d ти його вже бачив??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок манро поки все ясно!!! дякую, дійсно, ви давайте не красивий новорічний вечеря-риба завжди, якщо вам подобається!!?я йду божевільний.........
    місце таблиці......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Якщо дизельне паливо спалюється до досконалості, не слід збільшувати в повному обсязі карту, наприклад, 100 балів, починаючи з 1000 оборотів в хвилину?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо ми завжди говоримо edc15 або будь-який інший ecu,наскільки я знаю,не з'? розрахунок зробити, щоб дати дизельного палива відповідно до прес-turbo або навпаки....справу? дизельне паливо, дати з'ясується, завжди в першу чергу DW,по-моєму,і то через "домовляється" решта, щоб піти в автомобіль, як ви хочете.....очевидно, що ви не можете вимагати, DW, es 60 мг дизельного палива на 2000 об / хв було б від дурнів...для яких ви повинні збільшити iq у реалістичній завжди маючи на увазі, типу двигуна і механіки, з якими ми маємо справу.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    підвищити відсоток добре dw??типу 15%,принаймні, на edc16c8 бачачи деякі карти зроблені збільшення на dw більш або менш завжди 15%

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •