Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Насправді в цей момент треба було спочатку перевірити, а в разі, якщо зміна одного тільки насоса дизельного двигуна і не вся електроніка.

На виступі змінний мав на увазі, що ? можна міняти автомобілі та авто без проблем кодування, але, звичайно, не забувайте код насоса.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    проблема насосів vp44,як я вже говорив, spiegatomi від мого pompista,st? в тому, що код використовується для калібрування самого насоса...навіть на CR можна встановити форсунки з допомогою різних кодів? наприклад, 276 fiat jtd 115cv, здається, у форсунок вище...або 114 на деяких jtd відсік добре в той час як на інших вони смокчуть...це відбувається навіть з vp44, але оскільки це насоси, які працюють зі зворотним зв'язком у зворотному зв'язку найкраще встановити насос з того ж коду....крім того, багато разів, коли будуть відредаговані без туристичне bosch відбуваються казіні, чому? у цьому процесі аудиту згідно з кодексом насос, введений f? ще alliniemanto на датчики, електронні плати, вбудованій....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    проблема насосів vp44,як я вже говорив, spiegatomi від мого pompista,st? в тому, що код використовується для калібрування самого насоса...навіть на CR можна встановити форсунки з допомогою різних кодів? наприклад, 276 fiat jtd 115cv, здається, у форсунок вище...або 114 на деяких jtd відсік добре в той час як на інших вони смокчуть...це відбувається навіть з vp44, але оскільки це насоси, які працюють зі зворотним зв'язком у зворотному зв'язку найкраще встановити насос з того ж коду....крім того, багато разів, коли будуть відредаговані без туристичне bosch відбуваються казіні, чому? у цьому процесі аудиту згідно з кодексом насос, введений f? ще alliniemanto на датчики, електронні плати, вбудованій....
    Для мови, продуктивності та калібрування, швидше за все, ви праві, для? в цьому випадку нічого не має з тим, що автомобіль не заводиться, так як не розпізнає ключ.
    Як я сказав вам останнім часом я також зробив я деякі роботи, як, на двигунах opel, і я можу сказати, що я intercambiato насоси VP, на 3-4 авто, без будь-яких проблем. За словами pompista, з яким я працюю, intercambiando коди є зміна продуктивності мінімальний, якщо не непомітним, підтверджується тим, що я сам скасував коди і клієнти не помітили нічого ненормального.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    sar?...але останній раз насос vp44 зробив ? була б ауді А4 2.5 tdi...sotituita з відновленої не від мого pompista але з іншого з іншого код....крім того, що отримати його початку я зробив потім...потім, коли в рух автомобіль був прискорювач "ривками"? до певного режиму була повільно підніматися обертів і в якийсь момент здавалося, автомобіль і бензин у прийнятті всіх оборотів макс...я говорив з моїм pompista,з яким ми друзі, і іноді ми допомагаємо один одному,і пояснював, що він, ймовірно, був погано відкалібрований датчик оборотів внутрішнього насоса і інших речей, у тому числі різний код...
    клієнт цю справу, якщо не зрозумів, і там ходить ще так, але, по мені, і мій pompista автомобіль не добре, що так...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    козенца
    Повідомлення
    7
    здрастуйте,ви змінили також antennino, яка знаходиться під замок ключ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Якщо ви хочете машину, вам частину поверніть всі частини його ( ебу ключ та ін.) pi? купити двигун старий насос, дизель і montala на інший двигун.. ? ви побачите, що йде всім на місці без comlicarti життя на те, щоб змінити електрообладнання
    Востаннє редагувалось freddyecu; в 10-11-2012 17:25

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •