Сторінка 2 з 13 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 129

Обговорення: Mpps V.12 вище, ніж V.5 ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Я ні....але у мене є декілька випадків, в яких rapportarmi...зроблені 4 edc15c7 і 3 edc16c8.
    У разі блокування ? рекомендується повторити спробу з mod, або перейти в режим? recovery файл з орі?
    Отже, bdm або інтерфейси офіцерів, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    я щиро в разі блокування... tenterei у recovery mode з mpps файл орі... те, extrema ratio BDM ...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    У самому справі ? те, що я знав, я... я думав, що були інші методи випробувати. Так що не ? рекомендуємо повторити спробу після відновлення зробити записи мод?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді я поясню, що робити в разі блокування,то НІКОЛИ і co-АБО вимкніть запалювання,вийдіть з програми, відкрити його і спробувати в режим recoveri писати файл орі,якщо не йде робити ще спроби, ніколи не вимикайте запалення,може бути, спробуйте без даних, якщо це можливо,у випадку, якщо у вас є інші програмісти, спробуйте з тими,у разі невдачі перед зняттям ебу зняти позитивний вид-во батарей протягом приблизно 30 хвилин, а потім повторите спробу, якщо не йде, немає альтернативи або програмістів офіцерів, якщо хто-то в місті або отпаять у разі edc15 або bdm у разі edc16.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 25-06-2012 20:39
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    тоді я поясню, що робити в разі блокування,то НІКОЛИ і co-АБО вимкніть запалювання,iscire з програми відкрити його і спробувати в режим recoveri писати файл орі,якщо не йде робити ще спроби, ніколи не вимикайте запалення,може бути, спробуйте без даних, якщо це можливо,у випадку, якщо у вас є інші програмісти, спробуйте з тими,у разі невдачі перед зняттям ебу зняти позитивний вид-во батарей протягом приблизно 30 хвилин, а потім повторите спробу, якщо не йде, немає альтернативи або програмістів офіцерів, якщо хто-то в місті або отпаять у разі edc15 або bdm у разі edc16.
    Спасибі...ця картина не знав! Критичний крок, я б сказав!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    використання як 5 і 12 на 2 різних пк... Те, що я помітив ? що TDI edc15 обидва arrancano p? у письмовій формі. 12-особливо, якщо ви помітили добре ваші дії, ви зможете? зверніть увагу, що nn поважає нормальна процедура, види отримання інформації,безпека доступу, вилучення flash і запису, але ви accavvalla x? без шкоди для запису файлу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Спасибі...ця картина не знав! Критичний крок, я б сказав!
    а я використовую інше рішення... кілька старомодного, але ? l', протилежну вашій :-) особливо на TDI

У разі неможливості завершення запису я переходжу рамки, в той же час я вибираю файл писати знову, і коли, прибувши на пункт, де питає, чи я хочу почати писати, pigio і відразу переходжу рамки. Вирішено багато разів TDI edc15. Я вважаю, що робить cos? є пікова потужність на лінії і зімітуйте майже запис до школи.
    Востаннє редагувалось cattivik; в 29-06-2012 10:25

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    nn, я б почала сперечатися :-)... але я знаходжу труднощі? зробити, як ви кажете, не вимкнути запалювання,на edc16, в основному. як тільки мені спалахує попереджувальна сигнальна лампа системи контролю тяги і, отже, ебу K. O. тому, а мені писати xch? каже ecu nn знайдено! роблю те операції, описані раніше можу змусити писати. але як і у всіх роботах, кожен з них має свою методику

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Якщо писання говорить, ок, але автомобіль при першому запуску не йде, то ви повинні вимкнути запалювання? Я кажу це не з чуток, але не я ? ніколи не траплялося.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    просто увімкніть, рамки запис відбулася роблять, наприклад, помилки в розрахунках сум повинні мати контрольні лампи горять типу esp/asr і управління двигуном! марно намагатися зробити її... я роблю процедуру, зазначену вище помилку і не зняти нічого,треба тільки почекати, і спробувати пару раз

Сторінка 2 з 13 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •