Я ні....але у мене є декілька випадків, в яких rapportarmi...зроблені 4 edc15c7 і 3 edc16c8.
У разі блокування ? рекомендується повторити спробу з mod, або перейти в режим? recovery файл з орі?
Отже, bdm або інтерфейси офіцерів, вірно?
Я ні....але у мене є декілька випадків, в яких rapportarmi...зроблені 4 edc15c7 і 3 edc16c8.
У разі блокування ? рекомендується повторити спробу з mod, або перейти в режим? recovery файл з орі?
Отже, bdm або інтерфейси офіцерів, вірно?
я щиро в разі блокування... tenterei у recovery mode з mpps файл орі... те, extrema ratio BDM ...
У самому справі ? те, що я знав, я... я думав, що були інші методи випробувати. Так що не ? рекомендуємо повторити спробу після відновлення зробити записи мод?
тоді я поясню, що робити в разі блокування,то НІКОЛИ і co-АБО вимкніть запалювання,вийдіть з програми, відкрити його і спробувати в режим recoveri писати файл орі,якщо не йде робити ще спроби, ніколи не вимикайте запалення,може бути, спробуйте без даних, якщо це можливо,у випадку, якщо у вас є інші програмісти, спробуйте з тими,у разі невдачі перед зняттям ебу зняти позитивний вид-во батарей протягом приблизно 30 хвилин, а потім повторите спробу, якщо не йде, немає альтернативи або програмістів офіцерів, якщо хто-то в місті або отпаять у разі edc15 або bdm у разі edc16.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 25-06-2012 20:39
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
використання як 5 і 12 на 2 різних пк... Те, що я помітив ? що TDI edc15 обидва arrancano p? у письмовій формі. 12-особливо, якщо ви помітили добре ваші дії, ви зможете? зверніть увагу, що nn поважає нормальна процедура, види отримання інформації,безпека доступу, вилучення flash і запису, але ви accavvalla x? без шкоди для запису файлу.
а я використовую інше рішення... кілька старомодного, але ? l', протилежну вашій :-) особливо на TDI
У разі неможливості завершення запису я переходжу рамки, в той же час я вибираю файл писати знову, і коли, прибувши на пункт, де питає, чи я хочу почати писати, pigio і відразу переходжу рамки. Вирішено багато разів TDI edc15. Я вважаю, що робить cos? є пікова потужність на лінії і зімітуйте майже запис до школи.
Востаннє редагувалось cattivik; в 29-06-2012 10:25
nn, я б почала сперечатися :-)... але я знаходжу труднощі? зробити, як ви кажете, не вимкнути запалювання,на edc16, в основному. як тільки мені спалахує попереджувальна сигнальна лампа системи контролю тяги і, отже, ебу K. O. тому, а мені писати xch? каже ecu nn знайдено! роблю те операції, описані раніше можу змусити писати. але як і у всіх роботах, кожен з них має свою методику
Якщо писання говорить, ок, але автомобіль при першому запуску не йде, то ви повинні вимкнути запалювання? Я кажу це не з чуток, але не я ? ніколи не траплялося.
просто увімкніть, рамки запис відбулася роблять, наприклад, помилки в розрахунках сум повинні мати контрольні лампи горять типу esp/asr і управління двигуном! марно намагатися зробити її... я роблю процедуру, зазначену вище помилку і не зняти нічого,треба тільки почекати, і спробувати пару раз