Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 73

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    52
    Citazione Спочатку Написав Найтвинг Visualizza Messaggio
    Якщо у вас є стільниковий з Android і ELM 327 bluetooth, я рекомендую крутний момент Pro (коштує дуже мало для служби ke тому €3,55 - якщо cerki добре в мережі, то знаходитесь анке free) і дозволяє зробити гарний "p"? речей, на додаток до класичної діагностики і скидання кодів помилок.
    Дана програма ? також в Російську? Працює з elm327 немає bluetooth через usb-порт? дякую
    Востаннє редагувалось antonioantonio; 06-11-2012 в 09:51

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Nightwing
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    Якщо ви зробите пошук на Youtube крутний момент Pro, досить р? відео, і ви зробите уявлення про те, що назад

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Nightwing
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    75
    У Крутний Момент Pro ? також в італійському? спілкується kn до ELM 327, тільки в bluetooth, і я не думаю, що планується funzionabento кн, usb, бачив ke це зробили програму для смартфона, планшета і все, ke і працює під управлінням Android.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    52
    Спасибі Їм, що дуже зручно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Sfrutto потік за порадою, властиві SW, безкоштовно або за плату, яка дозволить мені зробити Log і точної діагностики з акцентом на останніх BMW (2000 > ...). Що порадите? П? подумайте, Bavarian Technic? Хто-небудь коли-небудь пробував з ELM 327?

Чи можу я відкрити опитування, типу "Vs улюблене програмне Забезпечення з ELM327"? Я хотів би знати, які можливості вибору різних користувачів і мотиви.

P.s.
    Де я можу знайти Посилання, щоб завантажити Scan Tool? Від того, наскільки я розумію ? програма Freeware.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Я scan tool 1.13, я ? вийшов з компакт-дисків elm327 bluetooth..
    Я не пропускаю ніколи не пробував, мене, якщо вас цікавить вас, робить крок..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Я, чесно кажучи, я ще не знайшов дійсним програмного забезпечення, що особа, точних діагнозів і що це родове.. Я зробив тисячу випробувань, але в кінці кінців завжди користуюся brain & b майстерні..
    також torque, працює на p? всі машини, але іноді дивні помилки, або їх не помічає.. наприклад, на 156 jtd, що не виїжджав датчик частоти обертання спалили не дав мені нічого.. зробив діагностику з brain & b, я зазначив помилку..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Ідеально, accantono ідея використовувати ELM способом-й? послідовним!

Спасибі всім за відповіді !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    я використовую multiecuscan, і це прекрасно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    я використовую *********** на транспортних засобах групи alfa, fiat і lancia, як soft generic замість його або pcmscan або scan elm...touch scan, scantool, odb2 та ін зрештою майже всі рівні...

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •