Якщо ви зробите пошук на Youtube крутний момент Pro, досить р? відео, і ви зробите уявлення про те, що назад![]()
У Крутний Момент Pro ? також в італійському? спілкується kn до ELM 327, тільки в bluetooth, і я не думаю, що планується funzionabento кн, usb, бачив ke це зробили програму для смартфона, планшета і все, ke і працює під управлінням Android.
Спасибі Їм, що дуже зручно.
Sfrutto потік за порадою, властиві SW, безкоштовно або за плату, яка дозволить мені зробити Log і точної діагностики з акцентом на останніх BMW (2000 > ...). Що порадите? П? подумайте, Bavarian Technic? Хто-небудь коли-небудь пробував з ELM 327?
Чи можу я відкрити опитування, типу "Vs улюблене програмне Забезпечення з ELM327"? Я хотів би знати, які можливості вибору різних користувачів і мотиви.
P.s.
Де я можу знайти Посилання, щоб завантажити Scan Tool? Від того, наскільки я розумію ? програма Freeware.
Я scan tool 1.13, я ? вийшов з компакт-дисків elm327 bluetooth..
Я не пропускаю ніколи не пробував, мене, якщо вас цікавить вас, робить крок..![]()
Я, чесно кажучи, я ще не знайшов дійсним програмного забезпечення, що особа, точних діагнозів і що це родове.. Я зробив тисячу випробувань, але в кінці кінців завжди користуюся brain & b майстерні..
також torque, працює на p? всі машини, але іноді дивні помилки, або їх не помічає.. наприклад, на 156 jtd, що не виїжджав датчик частоти обертання спалили не дав мені нічого.. зробив діагностику з brain & b, я зазначив помилку..
Ідеально, accantono ідея використовувати ELM способом-й? послідовним!
Спасибі всім за відповіді!
я використовую multiecuscan, і це прекрасно
я використовую *********** на транспортних засобах групи alfa, fiat і lancia, як soft generic замість його або pcmscan або scan elm...touch scan, scantool, odb2 та ін зрештою майже всі рівні...