дякую
info корисно, навіть для мене
я не розумію? чому? ви запитаєте, чим відкрити файл .орі для розрахунку cks .mod
дякую
info корисно, навіть для мене
я не розумію? чому? ви запитаєте, чим відкрити файл .орі для розрахунку cks .mod
Тому що передбачається, що файл кричи, що ти читав з MPPS і робить їх порівняння, а потім зробити відповідні виправлення, як ви помітили, коли ви читання з mpps також говорить вам, cks
пробач, Джерард, але, можливо, я щось
ви хочете завантажити файл .мод з mpps
і цей файл вам потрібно cks
які довірили файл .орі з якої ви партії (скачавши його друг ecu) і його corrispndente cks ?
зауважте, що я вас питаю, звичайно, не для того, щоб переконати вас в чомусь, але чому? в кількох я буду писати вперше на ecu через mpps, і я повинен обов'язково зрозуміти трохи більше?
дякую
Є автомобілі, в яких cks робить це автоматично млн. пакетів в секунду, так що доведеться йти спокійно, коли ви завантажуєте файли mod в ебу, якщо при виборі автомобіля ви отримуєте каже, що cks не робить автоматично, вам доведеться зробити це за допомогою програмного забезпечення для перепризначення в грі. Якщо ви заплуталися cke ви добре впевнені, що не машина не йде! Потім після того як ви перевірили, що mpps не cks автоматично ПЕРЕКОНАЙТЕСЯ, що робите правильно, ваша програма x перепризначити.
вибачте, ви говорите, знайти ck у запису, але як я можу читати, де я можу знайти орі. якщо не читав?
вибачте, але де? значок контрольної суми на екрані mpps?
не sar? миха напис summario в параметрах?
тепер я не sw mpps, щоб перевірити, але, якщо я правильно пам'ятаю, повинні бути, як варіант, під значки ecu id-читайте ecu - напишіть ecu і т. д ..
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
hum-то ? функція v12, чому? в 5 точно не було