Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Дозволю собі втрутитися на цю тему, враховуючи, що в минулому я зайнятий систем "robotizzazione" коробки передач механічні, тому я і вивчено декілька (впровадження системи: гідравлічний, електромеханічний, або змішані, як додаток, на обмін же).
    Хтось сказав, що обмін Смарт з допомогою системи вибору desmodromico, як той, що використовується в мотоциклах...правильно, але обмін мотоциклів має щеплення передні шестерні, синхронізатори, як використані всі автомобілі серії з міркувань комфорту, silenziosit? у розетку і багато іншого.
    Синхронізатори вимагають часу нескінченно-й? довгих передач на щеплення на передній панелі для перемикання, і ці строки залежать також від характеристик, вартості і габаритів синхронізатора ж. У всіх випадках час змінилася з синхронізатора, ніколи не зможуть бути співставні з тими, в обмін на щеплення передніх...чому на гоночних автомобілях команди послідовно(з ручним керуванням або здійснюється) з desmodromico і вкладиші передніх і на автомобілях серії, якщо ви хочете швидкість? змінилися пороги, хоча і з механічною коробкою передач і синхронізаторів, всі вже пішли в системах з подвійним зчепленням, які попередньо прищеплюють відносини нижче або вище (непомітно для водія). Система Smart ? хитрий окунь? з допомогою desmodromico, ви ? використовується тільки один привод (електричний, в даному випадку), а дві для вибору і перемикання, як це зазвичай робиться, а потім ? вдалося скоротити витрати (desmo коштує менше, ніж електродвигун), спростити HW і SW рядка (c'? від вибору і перемикання окремо), і частково зменшити габаритні розміри.
    Але з точки зору швидкості?, зберігаючи внутрішню структуру курс незмінним...пу? зробити-трохи...якщо не можете змусити свою руку...і різко скоротити термін служби. Також скорочення часу здійснення зчеплення, це можливо, змінюючи, наприклад привід, змінилася, як і раніше бачити великий межа внутрішньої структури в обмін ж, чому не варто, дуже варто працювати в ****llo приводу...
    Для запису, я ? довелося реалізувати кілька проектів, також "robotizzazione" механічних коробок передач мотоцикла,..., типу, обмін в розетку на передній панелі, не ? важко, щоб перемикання передач близько 4-5 сотих секунди...
    У полі автомобіль з акпп традиційної дістатися часи змінилися в 10 разів більше? довгі, ? gi? хороший результат...
    Час змінився я маю на увазі від величини переданого моменту виключення в момент трансляції онлайн.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Ви! Я згоден з вами, що 0.4-0.5 секунд, час змінилося, якщо Смарт буде вже? відмінна річ! У цей момент у мене під рукою придбань, зроблених у свій час, але час у разі Smart були вище, навіть перші з них magneti marelli selespeed (gi? були не дуже цікаві...). Я підтверджую, що одна з основних проблем в "підштовхнути", щоб спробувати отримати менше часу змінилося ? свій синхронізатор..., що в резюме потрібно розсіювати енергії з-за різної швидкості? обертання між первинної і вторинної передач (та їх інерції) при переході з однієї доповіді в інший.
    Те, що я можу додати, що, можливо, пу? розглядати як раду, щоб спробувати скоротити час змінилося на Смарт...але ? щось дуже "ніжний"...? те, що робилося де-виробника, щоб скоротити час змінилося на перші системи selespeed...на практиці, з муфтою ще передача, і крутний момент передається, ви пішли в "піджати" привід (? небагато, як на механічній коробці передач, механічна автомобілі почали тягнути важіль перемикання передач в третьому, коли ми ще не весь крутний момент, і зчеплення повністю щеплені...) і тільки після цього він знімав пари і відкривала зчеплення, щоб ввести відносини в подальшому (у прикладі, що я зробив, щоб ввести четвертий)
    Повторюю, була використана ця система і дозволяє щось заробити, часи змінилися, але ви швидко нашкодити...
    У випадку Смарт-це було б так спробувати літати (струм зменшується!) електричний двигун, який управляє desmo, перш ніж зняти з пари і відкрити зчеплення, а потім вставте наступний відносин.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Привіт, так, ти пояснив, прекрасно;
    що стосується управління електричний привід, насправді, ми (я думаю, хоча не знаю в деталях, які карти знаходяться на цьому блоці керування приводу), перейдіть на зміни стратегії пілотаж-й? що карти,...що, що ? дуже просто, якщо у вас вихідний SW ебу...але якщо ні...дуже складно...(ви повинні пробачити мене, але для мого минулого досвіду, я в деякому сенсі просто, думати про зміни в ****llo стратегії, але ? очевидно, що, не знаючи всього ****llo SW ECU, це ? дуже складно) .
    Що стосується мови "механік", форма зубчики блискавки перемикання синхронізаторів ? як кажуть на жаргоні "у корпус від мертвого" (...навіть якщо не так красиво): при русі ? додав затримується фінч? c'? передача крутного моменту-позитивний або негативний (стрільба або випуску). І це причина, чому при спробі витягти важіль перемикання передач поставити в нейтральне положення без натискання педалі зчеплення і не прибираючи ногу з педалі газу, то, не ? простий, якщо не застосовувати високі навантаження, але ? краще не робити цього...що набагато більше? просто, якщо ви важіль в ногу з газу і він тягне важіль, перш ніж пара змінює...cio? ви підіть під час гальмування двигуном.
    Для спрощення цей тип системи управління, таких як стратегія (в замкнутому контурі) працює, cos?:
    електричний двигун drived від приводу і обертає барабан в тій стадії, коли ви ? parzializzata пара (з допомогою дросельної заслінки двигуна) і, звичайно ? відкрите зчеплення. Потенціометр, встановлений на барабан desmo, інформує систему керування приводу, якщо барабан ? повертається малюк градусів, а потім, якщо марш ? безумовно, додав, що в цей момент від скидання пари і закрито муфта для завершення етапу змінилася.
    Під час обертання барабана (або під час щеплення, коли барабан не з'?), привід пу? прийти рольганг з струмів змінних у функції кута (мені здається, Smart було сов? але я не впевнений...? минуло кілька років... але ? досить побачити ШІМ пілотування двигуна під час обертання, якщо змінюється чи ні, як duty cicle); це для того, щоб швидко, де пу? (як правило, не під час вставки синхро), а не поспішати з сили (або пари, якщо ви говорите обертовий барабан) більше? зменшується під час синхронізації.
    Якщо є картки "дістатися", які контролюють пілота з duty cicle змінної двигуна, можливо, якийсь експеримент, ви могли б зробити, але залишиться проблема "передбачити" у порівнянні зі стандартними, етап пілотування двигуна для натягу зчеплення...це я не вважаю, що управління карту...
    Я сподіваюся, що було ясно, я теж...якщо ні, питай!

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •