Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 34

Обговорення: Turbo Alfa 159 150CV проти 210CV

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    механічно я збираюся rwgistrarmi вказано привід,практично не буду торкатися журналу перепускного клапана, що управляє геометрією турбо ? я залишаю майже все без змін в карту тільки якийсь невеликий aggiustatina на карту тиску турбо і в залежності від обставин svito або avvito від 2 до 4 обертів реєстру перепускний....відставання у вас нічого у цій системі p? грубий, я повинен сказати, але досить ефективно, тому що привід зробити? ту ж роботу в duty cycle як від золота на прийняття sar? "біг геометрії" і мінімум, поки знову з'явиться геометрії тиск ? майже ідентичні тенденції в карту тільки те, що в пору піти і відкрити для abbasare прес ? linearizarla f? менше управлінні vgt....ось і все нічого chiss? що....
    потім я не кажу, що логіка 2.4 це неправильно, але якщо діти так як без адаптації елементів управління pid не отримаєте результату навіть гірші речі, я думаю? хотілося б спробувати повторити.....
    для управління pid нас хочуть damos, характерні для їзди на питання, і особливо один, який має атрибути квадрати, щоб змінити їх, чому? не ? просто....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    якщо б, як ви кажете.... тиск піку більш високої xk? l' цівку залишається занадто тяга.... тому, якщо я не помиляюся, то вигвинтіть l' цівки x її залишитися ще довго.... правильно???

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    залежить... я ще тільки відкрутити його я намагаюся зареєструвати спочатку даю тур відкрутити, наприклад, то я його автомобіля, якщо не задовольняє мене, я повертаюся до запису avvitanto або відгвинчування поки не вдається лінеаризувати boost...практично impazzisco я замість того, що ебу........... коли знайшли компроміс торкання злегка карту, де при реєстрації не можу змусити її лягти, як я кажу....але мінімальним втручанням не вважаю, що я починаю перегляд всій карті....
    більше нічого підходящого карту на тиск, а не навпаки, як це повинно бути, як правило,...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    залежить... я ще тільки відкрутити його я намагаюся зареєструвати спочатку даю тур відкрутити, наприклад, то я його автомобіля, якщо не задовольняє мене, я повертаюся до запису avvitanto або відгвинчування поки не вдається лінеаризувати boost...практично impazzisco я замість того, що ебу........... коли знайшли компроміс торкання злегка карту, де при реєстрації не можу змусити її лягти, як я кажу....але мінімальним втручанням не вважаю, що я починаю перегляд всій карті....
    більше нічого підходящого карту на тиск, а не навпаки, як це повинно бути, як правило,...
    ви, як мені завжди є трохи плетений із змінною геометрією.... мій питання було... якщо я на мапу x абсурдно, введених 1,6 бар... і я бачу, що тиск піку-2.... потім падає до 1,7 потім riscende.... я, за логікою, я повинен знизити тиск фізично.... для зниження тиску.... мені вивернути l' цівки, щоб розтягнути його в теоретичній вулиці.... правильно???
    ! якщо я не помиляюся.... при включенні машини, що ви тягнете l' цівки... тиск зарядки.... в той час, що подовжує.... тиск стабілізується.... правильно???

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    так, ми можемо сказати, що, коли цівку ? тяга c'? коли тиск збільшується,як ви кажете,тиск падає.....
    факт ? що цівка геометрії не діє саме як перепускного клапана турбіни нормальний, де ви знаєте, що ви повинні "розтягнути" в 1 бар, і ви їх тримає хороший стабільний...vgt ? в постійному русі, щоб спробувати стабілізувати press...
    тому що в той час як в турбіні кріпиться ? дуже легко зробити,так як після відкриття WG вихлопні гази не роблять більше повернути турбіна "aggirandola" повністю в vgt це "by-pass", не відбувається, і тому всі гази продовжують проходити турбіни, у результаті чого задача vgt дуже важко підтримувати press стабільною...
    також, чому? turbo будучи машині гідродинамічного страждає дуже з умов його рідини, що діє cio? вихлопні гази, які, як добре ви знаєте набагато більше "гарячих і енергії" в гору, може бути, або при повному завантаженні автомобіля....
    не кажучи вже про після перепризначення....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    на мій погляд, не потрібно копіювати карти, чому? я вже 2 різних двигунів, крім заливки, зливу і всмоктування,ти повинен працювати на оригінальних картах

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    фоджа
    Et
    43
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    на мій погляд, не потрібно копіювати карти, чому? я вже 2 різних двигунів, крім заливки, зливу і всмоктування,ти повинен працювати на оригінальних картах
    ви завжди повинні працювати на оригінальних картах....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115

Red face

я згоден працювати на оригінальних картах,і в разі, якщо згідно з моєї точки зору, не працює інтернет, зазначено обмежувач крутного моменту,працюють за тиску в рампі з оригіналом, а не йти змінювати, навіть той, регенерації(1e6624) обмежувачі крутного моменту для одного руху їх не працює інтернет, все, крім того, на задній панелі, але не з кроком, який я бачив,всі карти, які варіюються від 1 до 5 riporterei орі,все одно додаю також документ, чому? можливо, комусь може стати в нагоді,і одна хороша річ ? нехай багато випробувань з діагнозом на руки і подивитися, що відбувається......ви побачите дуже багато красивих речей.........хороша робота для всіх
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    обмежувач включення передачі заднього ходу обмежує швидкість? фінал тому було б добре взяти його значення від інших,принаймні на 1.9 ? cos?
    що стосується карти в регенерації,я думаю, що на один, що ставить турбіни-й? гросс не служать,перша модифікація sar? безумовно, видалення dpf

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    .. і якщо ви montasse красивий турбокомпресора на підшипниках ? він би вважав за краще, звичайно, для надійності? що для частини turbolag, насправді, я повинен повідомити вам, саме на вартість 159

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •