тоді погляньте на фаза уприскування зі старими картами..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Пробач, що спізнилась...я перевірив ще раз кілька разів і нічого...я прийшов до висновку, що вина вихлопу...тому що у мене встановлений перепускний клапан...і враховуючи, що ви поставили перед гнучкою, по-моєму, для цього місця не може "загриміти" коли я помітила, що це у мене розвантаження тільки з каталізатором...тоді мені довелося зібрати глушник (зі зрозумілих причин) і так як не є здоровою для турбо мати його скачати, я встановив перепускний клапан...
спробуйте з обмежувачем оборотів,переміщує біт оборотів в хвилину, і спробуйте,буде набагато швидше, як постріл.
Ви також можете зробити на обмежувач оборотів. Один біт місце в 6000giri встановити, як краще, як ви хочете. Я не хочу ВИКЛАДАТИ,ти знаєш, я пітнів, щоб отримати ці РЕЗУЛЬТАТИ...............
Спробуйте ці..
798DA
Lower eng. speed threshold, electric-shutoff (1x1)
conversion engine speed/1/хв
-
0
- 0 6000.00
798DC
Upper eng. speed threshold, electric-shutoff (1x1)
-
0
- 0 6001.00
7BA40
Upper engine speed threshold for main injection correction (1x1)
-
0
- 0 6000.00
ти знати, що я продовжую шукати щось..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Добрий вечір...робити нічого...Cinqueturbo, я спробував біт, що ти сказав, і нічого не змінюється...
Frenk85, цікавість... біт, що ви говорите, існує, на мій ебу? edc15c7? я пробував, навіть якийсь "можна" трохи, але без результату!