щиро не розумію, що ви хочете сказати, рубав сумісності?, у bdm пу? sprogrammarsi, навіть якщо ви використовуєте xp
щиро не розумію, що ви хочете сказати, рубав сумісності?, у bdm пу? sprogrammarsi, навіть якщо ви використовуєте xp
я завжди раджу xp у мене завжди були збої, навіть якщо з малого, з інших операційних систем.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я з mpps V5 на win7 ніколи не було проблем.
з віртуальної машини я не довіряю скоріше встановити 2 операційні системи.
спасибі всім за терпіння,
про smanetare мав на увазі,
перемістити на запустити програму в режимі? сумісність? для XP,
ви можете сказати мені, що я повинен star уважним, щоб не sprogrammare в BDM?
я з XP або були лише проблеми!
безумовно, відрізняються від твоїх, але це буде рік, який використовую win7, і для мене на іншій планеті,
ніколи не відмовляв, ніколи не blocki,коли-небудь затримок, загалом, набагато більше надійний!
не повернемося назад на xp, якби не було HW BDM & MPPS!
Ось мій досвід, так, що хто-то отримав інструкцій.
Для цього виду роботи я обладнаною і я купив пк 12-дюймовий з 4 гб оперативної пам'яті і процесор dual core, samsung, очевидно, з seven 64. Перше, що я зробив ? була накласти xp dual boot, але я цвях змусила мене стати тупіше, і після тривалих втратили море часу, я п'яний, і я видалив, не ходив на генія ні в якому разі dual boot, і кожен раз, коли я відходив impappinava між двома, на який почати, не міг йти, враховуючи, що я не можу не буду гаяти часу за пк в день. Тоді я вирішив поставити vmware, другий-публічний будинок. Я inchiodava пк, і мені потрібно було скинути його, натисніть клавішу живлення і так, як я ? застряг у запису на panda MJ, на щастя, я був в змозі взяти його з MPPS. Кожен раз, коли він йшов капусти віртуальної машини комп'ютер ви крок з повільним), незважаючи на дискретних апаратних ресурсів, аж до того, що в черговому "reset"? sconfigurato в MPPS і не з'? pi? щоб зробити це, почати працювати. Практично віртуальної машини, не міг підключити кабель до xp. На що, на межі люті і інстинкт 99,9% штовхати його новий ноутбук, я поклав його назад в коробку, і я добув собі хороший USB подовжувач, щоб підключити мій хороший стаціонарний пк з XP, який я використовую в коло для майстерні (2004), всі м'які і діагнози, які я використовую для роботи, і я вирішити кілька проблем, хоча, не ? власний максимум.
У неділю, враховуючи, що я був замкнений у будинку з-за дощу, я взяв новий ноутбук, я видалив VMware, я видалив навіть XP у віртуальному, і я спробував поставити virtualbox від oracle. Я вирішив всі проблеми, комп'ютер працює швидко, windows xp йде, що заноза і virtual machine мене працює відмінно, всі пристрої, які мене цікавлять на usb. Через півгодини я вирішив всі проблеми, які я не зміг тижнів розбризкуванням.
PS: virtualbox ? також в російський, на відміну від VMware ? тільки на англійській мові.
Востаннє редагувалось blackwolf76; 30-10-2012 в 00:01
VMware добре, але вона повинна бути налаштована, і ви повинні встановити tools, а потім, якщо ви встановите його на ноутбук, який у вас вже є? проблеми, його провини немає ? програмного забезпечення, у мене пк з пз VMware, і там я можу повернути все, і у мене ніколи не було проблеми, що тоді ? справа смаку, і раз ми хочемо p? C**або![]()
Tool я їх встановлені, так само, як налаштування я спробував зробити краще, і я б навіть сказав, зі знанням справи, враховуючи, що я кілька років що манеж комп'ютера. Комп'ютер, який я використовував ? новий і ресурси хороші, а від того, що я зміг зрозуміти, повинно бути VMware не підтримує в борг процесори AMD нового покоління ? саме те, що озброює мого комп'ютера. Я ніколи не говорив, що VMware не добре, може бути, ной добре, на деяких комп'ютерах, і, ймовірно, sar? трохи + огидним ресурсів, ніж в virtualbox.
також mpps працює на win7 без проблем.