я прискорився занадто.... у розділі костюми c'? вже файлів князівства.... але я вважаю, що вони гарні, щоб взяти кий, щоб вилучити індикатор..... а де я відкриваю пост x файл, який я зробив??? гостинний offlimit???
я прискорився занадто.... у розділі костюми c'? вже файлів князівства.... але я вважаю, що вони гарні, щоб взяти кий, щоб вилучити індикатор..... а де я відкриваю пост x файл, який я зробив??? гостинний offlimit???
так, але ducato має той же двигун, але з електронікою edc15c7..... повинен бути універсальний вимірник також те,..... я бачив, і я знайшов пару відмінностей..... так ми говоримо біт 0, а повинен бути зміщений 1.....
я s? що на ecu з vag c'? сколково? зробити комутатор? не s? як ви f? і навіть в edc16 c'? також обмеження дизельного палива залежно від тиску, виміряного... може навіть бути так, щоб видалити деб...
rego знаєте, випадково, як видалити deb на 105jtd?..
дивитися.... я зробив те ж випробувань, навіть на jtd105, але, на жаль, невдало..... не працює ж.... якщо ви потягніть прилад на jtd100 або 115, йде на фіксоване значення в 700mg... якщо ви вимкніть на edc16c39 або edc15c5 продовжують ходити.... але що-не розумію... на чому ґрунтується x обчислити l' всмоктуваного повітря????
ок, данило.... я це роблю відразу.....
c'? деякі espertoin winols, що може їх інтерпретувати???