Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    браво вітаємо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    відмінна робота! якщо ви доручаєте також damos родом 147 я можу співпрацювати, я теж, і на випадок, якщо створити map pack також для alfa mito €5 оснащений також edc16c39 маючи вихідний файл, виручені від авто мого друга
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Це класика, яка вже давно.. думаю.
    У будь-якому випадку, ви знайдете в додатку.

Якщо б я знайшов спосіб для того, щоб скачати Проти. файли, організувати все в перший пост, а хто приходить, не повинен ковзати 1000 сторінок, щоб знайти всю інформацію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав gionag Visualizza Messaggio
    Це класика, яка вже давно.. думаю.
    У будь-якому випадку, ви знайдете в додатку.

Якщо б я знайшов спосіб для того, щоб скачати Проти. файли, організувати все в перший пост, а хто приходить, не повинен ковзати 1000 сторінок, щоб знайти всю інформацію.
    дякую, тільки я 2 хвилини я теж беру участь
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Дійсно дуже корисно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Рахунок розмістити map pack з новим доповненням.
    Сьогодні я тестував можливість "вимкнути" контроль лямбда і управління pcr просто через криві гістерезису наведено...
    Це дуже корисно, на мій погляд, протоколюванні з обидві функції вимкнені так, щоб бачити, ФАКТИЧНО, що робить картку прямого зв'язку VNT.
    Я все полагодив змінної геометрії з pid введені і в світі журнали, які я зробив сьогодні, я зрозумів, наскільки марно/неточно, як метод роботи.

Усуваючи кожен автомобіль, корекції і регулювання машини ви бачите насправді, коли ви знаходитесь поза і ви можете працювати в надзвичайно більш точної і цілеспрямованою.

Це, як кажуть, читаю і відчуваю себе, як і раніше в коло людей, які називають піки "наддуву" і, що правило, коефіцієнти ПІД "смак".
    Не існує нічого такого. Це не питання художнього... але і техніку. Поняття Пікового тиску і постійного тиску, це просто нерозумно.
    Якщо у вас є пік і постійним, це означає, що не була відрегульована правильно змінною геометрією.

Рекомендую вам зробити, це спробувати і подивитися, якщо це правда чи ні.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •