-
Ні, чесно кажучи, не думаю , я бачу це більше як питання вдт або регулювання рг . Якщо є втрати, звичайно, ти менше тиску .
-
Може бути навіть, як ти кажеш, що це регулюється погано vgt....якщо б це було так, на карті ви можете вирішити?
-
По-моєму, ви , змінюючи карти в борг vgt , є ті, що ecm називається час overboost зроблені в зуб пилки . Ти будеш робити якісь докази.
-
Хто-небудь знає, опис осей з величинами конверсії?
-
Залиш у спокої карти вдт...не стосуються тих,...у мене була така ж проблема з моєю...такими ж двигунами,...я вийшов з розуму...
Для початку, спробуйте замінити електромагнітний клапан, який управляє геометрією!
Мені було добре тільки з оригінальною карті,...думаєте, що тільки розблокувати обмежувач крутного моменту, а всі інші карти, тиск слини ж вище 3000 об / хв...
Змінюється і лінійний датчик на карті мені вдалося вирішити проблеми...
-
Датчик 140 л. с. добре? Я зможу mpntarlo навіть якщо 4-контактний, а не 3, що pin-код, і температура колектора, отже, повинен зрозуміти, які позитивні і негативні тиску і легко встановлюється....для лінійних і складно??
-
Не знаю, як закон цей датчик...потрібно зробити пошук специфікації згідно з кодексом...тобі потрібно знати напруга, min\max тиск min\max читання, потім треба знайти біти для лінеаризації і поставити нові значення...і, нарешті, зробити журнал з манометром у руках і порівняти тиск манометр з авторизованого...
-
Закон макс 3 бар, що, знявши цю атмосферу є 2 бар, робоча напруга і дорівнює 115 л. с....так що все в порядку
-
Тоді ви прикріплені, просто...просто знайти біти для лінеаризації і поставити нові значення...
-
Ce є керівництво, щоб зробити.всі
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму