Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    22
    потім форсунки на 115..., якщо не були закодовані машина не в порядку...потрібно зробити, кодування форсунок з multiecuscan...для насоса, якщо це 115, а також регулятор, ви повинні спробувати поставити регулятор 105..., що я навіть не знаю, якщо чесно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав mrpaccio Visualizza Messaggio
    потім форсунки на 115..., якщо не були закодовані машина не в порядку...потрібно зробити, кодування форсунок з multiecuscan...для насоса, якщо це 115, а також регулятор, ви повинні спробувати поставити регулятор 105..., що я навіть не знаю, якщо чесно...
    Насос ідентичним, регулятор і збігається, форсунки s'est закодованих не вимкніть двигун раптом ні ріже потужність на це, інжектори 115 мають більше кінчиках стоп відомі недоліки з цих форсунок надмірний дим вихлопних газів, і в разі common rail 3\4 блок двигуна для відмови палива..
    всі інші елементи управління, ви бачите їх протягом 2 секунд з діагнозом,, низького, високого тиску, дизель, турбо etc. etc.
    міняють двигун і не змінюють фільтр, дизельного палива-від 3 євро за 20 км шляху annam добре
    давай, давай я хочу побачити посаду більш цікаві :P
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    швидше за все, якщо насос МАЄ, тому що у батька мого друга точно така ж проблема з таким же авто, і він вирішив викликати ж pompista
    З повагою
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Зроблю інші докази, але якщо б вони були від кодування, я б не помилка в ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    відсутня можливість зробити кодування форсунок, як з elm і з delphi.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    відсутня можливість зробити кодування форсунок, як з elm і з delphi.
    не бачу, чому перекодувати форсунки, якщо блок управління і форсунки все ті ж, і це було змінено тільки двигун....
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Двигун поміняв разом з форсунками 115л. з тих 105л. з я не більше, інакше їх би спробувати, тому що я думаю на форсунки, що ще, але мені не вистачає деяких перевірок, в насосі низького і відмова форсунок, для мене ідея.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    я майже впевнений, що delphi не ті параметри, але побачити виправлень форсунок, було б корисно.

Але все більше як фільтр дизельного палива, контроль параметрів під час дефект буде корисно знати.
    Delphi дозволяє також запис польоту... перевірити, що відбувається, коли вимикається, і, можливо, розмістити кілька фотографій або файлів.
    порадьте кодування, але також до очищення з добавкою або бензин у карбюратор, щоб побачити, якщо щось зміниться

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    але тоді, вибачте, двигун, якщо я зрозумів це давно, який встановлений у той час як дефект відбувається зараз... якщо так повністю виключити проблему карти.. принаймні, як з-за існуючого дефекту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Maaammmaaa мій, скільки розмов, щоб старий JTD...
    хлопці, що двигун і в поводженні з 1997 року.. 21 рік!!
    і вони завжди мають ті ж недоліки, на ті ж компоненти..
    ви хочете спілкуватися по справі або дійсно не пити, не в змозі вирішити відсічення палива на цій машині?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •