Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Здрастуйте, ви говорили програми, для відкриття файлів mod і орг , і було цікаво, якщо там були в інтернеті, і з цього моменту мені рік заборонили , однак є повідомлення, повні питань та запитів цих програм .існує також обговорення. точка-це теж інший або зробити який-небудь запит в admistrator але не було відповіді.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Обговорення як відкрити файли

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Поправка. Піст ,як відкрити вкладень.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    і не був забанений, в такому разі не було б в змозі написати тут, на форумі, дуже ймовірно, був неактивним протягом певного періоду, і був, як кажуть, знижений, це те, що я думаю, це успіх.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт, дякую, що відповіли,період простою був,все одно, скільки повідомлень потрібно мати в активі?і все, пов'язаний з тим, що не завжди є на форумі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    привіт, дякую, що відповіли,період простою був,все одно, скільки повідомлень потрібно мати в активі?і все, пов'язаний з тим, що не завжди є на форумі.
    привіт блискавка, якщо відповідати на питання, звертаєтеся до мене, мені шкода, але я дійсно не знаю, я просто користувач, як ти, який намагається допомогти, sevirebbero з модераторів або ще краще адмін щоб міг відповісти з впевненістю.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    здрастуйте, у будь-якому випадку, я зробив кілька повідомлень, навіть на засланні, в правому нижньому куті, а також у форумі ,але там не було ні повідомлення у відповідь

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •