Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 24

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gabrielikkiu Visualizza Messaggio
    Блін не зрозумів, що це мій власний, я думав, ти послала мені damos х частина моєї (скажімо, ті, що відомі), але так як у моїй були порушені інші параметри, про які я нічого не знаю, я не зважився зробити зміни (наприклад, у мене видалений fap і egr, а потім в читанні не повинен повернути, як у джерелі) зроблю, однак, інших доказів, як ти запропонував, дякую ще раз
    Ще вибачте, але я питаю знову, але якщо деякі речі не зрозумів
    наприклад, свій мод, який я створив з витратами часу та сірої речовини, щоб ваш файл
    що ти візмеш на себе зробити?
    покладених на кого знань немає?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    я знаю, cinqueturbo, ви праві, але у мене є величезне бажання навчитися і я намагаюся, щоб то , сподіваюся, я не змусив витрачати занадто багато часу спробувати свої сили в цій справі для новачка (що мало розумію і нічого) як і я

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    ах, останнє оновлення , так як час вприскування, були занадто довгими, я їх трохи вкоротити, так як, швидше за все, зламати якийсь інжектор ;-) дріжджах, так ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    ах, останнє оновлення , так як час вприскування, були занадто довгими, я їх трохи вкоротити, так як, швидше за все, зламати якийсь інжектор ;-) дріжджах, так ?
    я скоротив, бо ти їх розтягнув, або тому, що ти збільшив тиск в рампі?
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152

Red face

тому що стара карта була, скажімо, зроблено погано (запитайте у більш досвідчених, звичайно, що вони дали мені прямі ), утримуючи цей час ризикував, коли інжектор , тепер, виправляючи різні карти педаль і обмежувачі крутного моменту, aris на даний момент я все ще був порожній ке ламає prex turbo в 1,5 rail не торкнувся
    на діаграмі вище, мапу що у мене зараз там , нагорі, внизу, як це було раніше, щоб скоротити час , було трохи більш енергійну, але я волію бути в безпеці ( поки що видалити всі ці пусті від 3750 до 4100 і обмежувач швидкості це вже досягнення ... подивимося, чи зможу я усунути навіть я порожній
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    тому що стара карта була, скажімо, зроблено погано (запитайте у більш досвідчених, звичайно, що вони дали мені прямі ), утримуючи цей час ризикував, коли інжектор , тепер, виправляючи різні карти педаль і обмежувачі крутного моменту, aris на даний момент я все ще був порожній ке ламає prex turbo в 1,5 rail не торкнувся
    на діаграмі вище, мапу що у мене зараз там , нагорі, внизу, як це було раніше, щоб скоротити час , було трохи більш енергійну, але я волію бути в безпеці ( поки що видалити всі ці пусті від 3750 до 4100 і обмежувач швидкості це вже досягнення ... подивимося, чи зможу я усунути навіть я порожній
    ви повинні зрозуміти, чому саме на 4000 оборотів, у тебе порожній, карта залізничних орі?
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    ви рейку не чіпали

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152

ще один раунд ще gregalo

як випливає з назви, зареєстрований він намагався переробити карту з **** бо каже, що це неможливо, що є, якщо це порожніми , насправді вакуум, він переміщається вгору (4400 оборотів по-третє, я не пробував на інших передачах) тепер хоче покататися з діагнозом, щоб побачити, якщо є механічні проблеми не повинні на карту, проте мені цікаво, якщо я це механічна проблема, не буде те ж число оборотів, в чому проблема? якщо переміщенні розташування та розподілу вакууму не проблема в карті? звичайно, я кажу, неосвічені і питаю більш досвідчених
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    як випливає з назви, зареєстрований він намагався переробити карту з **** бо каже, що це неможливо, що є, якщо це порожніми , насправді вакуум, він переміщається вгору (4400 оборотів по-третє, я не пробував на інших передачах) тепер хоче покататися з діагнозом, щоб побачити, якщо є механічні проблеми не повинні на карту, проте мені цікаво, якщо я це механічна проблема, не буде те ж число оборотів, в чому проблема? якщо переміщенні розташування та розподілу вакууму не проблема в карті? звичайно, я кажу, неосвічені і питаю більш досвідчених
    Якщо ваш зареєстрований вдається перемістити порожнечу в душі знає, що це таке, у мене теж були порожні через зниження тиску, і я вирішив, чистив бак від осаду присутня всередині xhe було не багато, але занадто багато, щоб сповільнити потік дизельного палива, на високих оборотах, що, якщо це механічна проблема, треба знайти щось в діагнозі, як я
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    Якщо ваш зареєстрований вдається перемістити порожнечу в душі знає, що це таке, у мене теж були порожні через зниження тиску, і я вирішив, чистив бак від осаду присутня всередині xhe було не багато, але занадто багато, щоб сповільнити потік дизельного палива, на високих оборотах, що, якщо це механічна проблема, треба знайти щось в діагнозі, як я
    ну за смаком я б не сказав ( видно, що ще не пояснює, чому в ці порожні ) у будь-якому випадку подивимося, у мене був грип, і я не зміг піти і напасти на діагностику і перевірити на шосе, я введу тебе в курс ...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •