Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Круїз-on була вирішена.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    я зв'язався з співробітниками professionalchiptuning і надати мені файл орі на скромну суму, хто-небудь знає, як змусити його працювати знову в круїз, незважаючи на відключення fap ?
    крім того, я хотів би знати, якщо я можу поставити той файл, який я acuistato в банку даних, без того, що персонал у нас погано.
    спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    я зв'язався з співробітниками professionalchiptuning і надати мені файл орі на скромну суму, хто-небудь знає, як змусити його працювати знову в круїз, незважаючи на відключення fap ?
    крім того, я хотів би знати, якщо я можу поставити той файл, який я acuistato в банку даних, без того, що персонал у нас погано.
    спасибі.
    Мммм хороший питання.. але я думаю, що золото не цікавить, після того, як я надав файл..
    Але запитайте їх відразу не боляче, і нічого не варто :P
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    привіт хлопці, у мене файл орі, нарешті, і я додам їх у банк даних. хтось може дати мені руку, щоб цей круїз ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    хлопці, щоб не йти OT я відкрив нову тему з проблеми, яка мене виникла. Якщо хтось може допомогти мені тут http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post130925

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •