Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -

Обговорення: Damos Opel Corsa C 1.3 CDTI

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав gabrielikkiu Visualizza Messaggio
    дивись, ідея полягає в тому, що, так як моя вже дурниця, я шукаю оригінальний файл оновлення dieselgate( читати з півня, так як я тільки, що читав з genius ..але менше, як і розмір), щоб дати файли онлайн х зробити роботу чисто ( я переїхав з winols, файл у нью-genius про файл ліжко з півня, блок управління, мод, що я нижче, але не будучи на 100% впевнений, що це правильно, я все ще чекаю х, щоб побачити, якщо я вважаю, моє оновлення )
    вкласти все і стараємося допомогти вам, я думаю, що маючи навіть шматок можна відновити (принаймні на xbox360 функції метод), то я не знаю, враховуючи, що змінюється sw і hw на кожному ecu
    p.s. ти не можеш зробити приємно прочитати ваш? краще, якщо bdm
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    вкласти все і стараємося допомогти вам, я думаю, що маючи навіть шматок можна відновити (принаймні на xbox360 функції метод), то я не знаю, враховуючи, що змінюється sw і hw на кожному ecu
    p.s. ти не можеш зробити приємно прочитати ваш? краще, якщо bdm
    я б сказав, що, будучи ебу зокрема, і занадто нещодавно після я благословив оновлення декілька будуть оскаржені, щоб зрозуміти, де були помилки (видно, що є прогалини і х тепер ліміт на 3850 в 5 залишається там повинні бути помилки) у будь-якому випадку в тиждень я роблю тест з укладачем, що там він працював , якщо я не можу розв'язати я буду сподіватися на служби файлів на форумі (з надією, що в писанні, я не бачив, що се ні, я ніколи не пробував

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152

Cool файл орі

таким чином, файл з ім'ям
    osg є те, що ліжко з newgenius
    це називається
    21.09 є те, що ліжко з півня, який я в даний час під
    і це називається
    верхній-це те, що я змінив з winols копіювати файл newgenius на карті, змінений 2 мега
    звичайно, я сподіваюся, я не напартачила, але не практичні, то, можна сказати, тільки вас, експертів
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2017
    Повідомлення
    63
    здорово thank's you

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді