подивимося..."спробуйте змінити це, якщо не йде цей тест, а"....."в іншому випадку випробування таким чином".
Вибач, але я не поділяю ваші міркування і якщо я можу дозволити себе необережно, як і більшість людей, які за чистою кнопкою c....я в змозі вирішити, і ви станете експертами електронні, механічні, гідравлічні і кілька разів
інженером, каналізації і мирних жителів!....
Псевдо підроблені експертів, які роблять те експерименти з іншими!......з мого боку це називається зробити fr......або c з.....або з інших!.
Давайте розвінчати деякі казки!.
Проблема помилки "дзвінок-будильник", на kess v2, що ми європейці, чи ні, це мало що змінює апаратні і завжди.
На кожного програміста в тому, що зміни режиму доступу, що програма показує обладнання яке, для початку ти повинен:
1. idetificare flash, до якого через контролер, який перенаправляє дані є і навіть є ДИСК,де всередині є : idetificativo чіп з інструкцією доступу,інструкції основних перенаправлення контролера!).
Ці інструкції, написані ВИРОБНИКОМ, і не можуть бути ЗМІНЕНІ.
Для тих, хто не знає, і, і ледачий ROM Read Only Memory.
Може бути записана тільки ОДИН РАЗ і не може бути змінений, і часто навіть не читати.
Так працює у всіх флеш цього світу!.
2. один раз, що він просить доступ до флеш-крім того, не захищена від читання і не має доступу до системи OTC або коди, які генеруються за допомогою програмного забезпечення в ПЗП і експлуатованих від прошивки або програмного забезпечення, написаного на стадії проектування з інженерами електронний/відомості, які він вирішив використовувати.
3. flash передає свої дані, сказавши "я івана, і мої idirizzi в діапазоні від 1 до 4 і в c":
4. якщо програмне забезпечення має у своїй внутрішній базі даних ці дані встановлює обладнання, щоб відкрити порти на читання, а потім доручити внутрішній контролер на flash для доступу частковим або прямим і витягнув дані".
Тепер, коли в загальних рисах, не вдаючись у технічні деталі, багато хто з вас знають, як працює flash або мікро контролер не плутати,що це bios пк, крісло для літніх, електричні ворота з його ебу або ecu двигуна основи, які варто знати про це завжди!....не втече.
ПОМИЛКА "ДЗВІНОК-БУДИЛЬНИК"!
проблема викликана з 2 різних факторів.
перше погане якість зварних швів, з електронікою і цифровий сигнали типу PMW конвертер КАН часто закочує істерики, справедливо, тому що замість того, щоб отримувати сигнал 1,5 v pp на 100 надходить коливання з частотами перебір і йде на помилки, між іншим універсального, тому що і перекладається погано, якщо "помилка "дзвінок-будильник" " не хоче нічого!.
Перше, що потрібно зробити, і, безумовно, є піч для електричних плит, для використання БЕЗ будь-ЯКИХ ФЛЮСУ.
багато купують сушарка для carrozieri, що приводить їх на 2 вулиці, перша надмірна температура може завдати непоправної шкоди, залежно зловлять удачі в точці, де, можливо, зварні шви гірше, і на деякий час іде, щоб потім повернутися до дефекту походження.
Методологія в темних ОПЛАВЛЕННЯ, що не має нічого спільного з цей метод часто використовується, що НЕ ДЛЯ БУДЬ-якої РОБОТИ!.
у 80% випадків це вирішується за допомогою цього методу, не роблячи нічого.
Друга проблема виникає в транзистор Q2 в Q16, все перевірити за допомогою цифрового мультиметра СЕРЙОЗНО, не ті, від brico від 10, які повністю завищені.
Змінити compnendi На Хуй не потрібно нічого робити, якщо не, що вони хорошої якості, і ці якості коштують, і навіть є спеціальні компоненти, щоб ви могли б посилити проблему, навіщо бігти, коли зварювальні зроблено погано.
Буває, навіть мене не та, що я ідеальний!.....
При зміні компонентів у разі, як багато раз читаю, якщо компонент новий і дуже низької якості додаються проблеми, які раніше не існували.
Слід зазначити, що ця проблема виникає не на всіх ecu, але на деяких!.
Тепер або ми серйозні люди, і ми говоримо про речі конкретних і, що ви знаєте або не давати поради, щоб довести іншим, що ви на свій інструмент не відчуєте ніколи!