Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Обговорення: p2563 bravo 1.6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    В діагностиці з місця :
    Положення egr двигуна на холостому ходу коливається між 25 і 30%, якщо прискорення 1-2%.

Клапан overboost закриття 98%, якщо прискорення завжди 98%
    Якщо з вакуумний насос, привід polmoncino значення клапана overboosr доходить до 36%, так що я припускаю, що геометрія і датчик працює, якщо контроль тепер за помилки в мене з'являється помилка p2563 дефект звичайний

Що стосується труби, контрольованих unonper один з вакуумного насоса, але не втрачають контролю також проводилося інтеркулер

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    В діагностиці з місця :
    Положення egr двигуна на холостому ходу коливається між 25 і 30%, якщо прискорення 1-2%.

Клапан overboost закриття 98%, якщо прискорення завжди 98%
    Якщо з вакуумний насос, привід polmoncino значення клапана overboosr доходить до 36%, так що я припускаю, що геометрія і датчик працює, якщо контроль тепер за помилки в мене з'являється помилка p2563 дефект звичайний

Що стосується труби, контрольованих unonper один з вакуумного насоса, але не втрачають контролю також проводилося інтеркулер
    Ці на Перепускний мають контроль положення і виходять з ладу, в один прекрасний день ви, а також і іншого..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    той факт, що немає витоків і не сказав, що не є апостольською, і можливо, що вакуум не достатньо, ви моніторинг цих параметрів в дорогу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт всім, помилка p2563 на факт перевірки сукні-футляри, які починаються з вакуумний насос до клапана на турбо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    зрештою я знайшов там було трубку, що він яму, як на шпильку, що він йде на клапан overboost я замінив і л я доставки легко довести замовнику, що дефект не завжди так робив, але коли повернувся, ймовірно, втратить поверсі, і, коли ви завантажуєте і датчик читала неправильного положення, це і моя теорія, що ви на це скажете?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Ви в будь-якому випадку є невідповідність між датчиком клапана і створюється розрідження від вакуумного насоса

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •