Спочатку Написав
MustangGT
ipossibile....sicuralemte для обнулення третій провід. тому **** в маси, але це буде перший раз, коли я бачу!....повинні бути 3.....
якщо і оснащення основі має перемикач для різання дизельного палива....що errecinque праві на карту, і замість того, щоб скоротити збільшення оборотів при натисканні кнопки???.....на обличчі карта зроблена погано!......
Увагу, що мені траплялося, що один з цих перемикачів я не був повністю відкритий/закритий....в нормальному стані замість того, щоб бути повністю відкритий вимірювання 1,5 Mhp і не різав безсумнівно, і завжди трохи на взводі, але на перемикання передач не при натисканні педалі з місця.
ви можете видалити поточну карту і поставити оригінал, або зробити порівняння і побачити, якщо і була порушена.
Клієнт на 70%, не все, ніколи не говорять вето, ми також робимо 95%, я хотів би нагадати кілька постів тому в цій mutijet з зламаною ланцюга не чіпав ніхто, насправді ланцюг була, полагодили тільки після того, як вал розподільчий був denneggiato!.
Припустимо, що ви "забули" сказати, що він доклав руку один, механік, один одного, перш ніж йти від профі!