Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 37

Обговорення: Точки 2013 1300 75cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    вибачте не можу не втрутитися, особливо на пояснення Бек, який не має нічого спільного ні з педаллю зчеплення і abs.

система abs не нічого спільного з цією проблемою бачив, що вона діє на гальмування, щоб збалансувати гальма, щоб колеса не прибиті, що перевищують певний поріг!

Згідно....."датчик" на педалі зчеплення, що це не більше, ніж банальний вимикач або, в деяких випадках один switch 3-контактний з 1 опору для управління сигналу 0 і 1, для цього не нестабільний, служить для різання дизельного палива або краще обмін на солодкий передач, тобто при натисканні зчеплення без то цей або на оборотах і на низьких обертах і тільки дратує, але на високих оборотах він має звис не байдужим.

Це має функцію різання дизельного палива, який необхідний для підтримки числа обертів стабільно, тиск зчеплення.

тому я хотів би зрозуміти, що ми говоримо!!!!!.....

Безумовно, і проблема збій, і я не думаю, що він не електричний, не електронний!.....я можу помилятися, але не думаю, що в електронному вигляді немає нічого, що не йде.

що стосується благословення, я думаю, що це призначено, як і я проблем абсурдно!!!.......але ти також спеціалізації, де так багато не вирішують.

Роблю висновок, що муфта і помпа не на одному рівні, і дизель для більшості систем відривається в іншого, а потім до легким тиском ви вже механічним рухом!.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Автомобіль start&stop? Датчик положення зчеплення-це те, "прогресивний" якщо його можна так назвати? Або класичний on off? Якщо говорити про перший датчик від мене цитує це, якщо я правильно пам'ятаю, налаштовується на діагностиці після заміни так, щоб дізнатися її нове розташування тяги зчеплення. А ви пробували перевірити цей регулятор? Ці автомобілі start&stop швидко проходять автоматично знімний для полегшення догляду, щоб зробити, очевидно, не до 1700 оборотів в хвилину, але я думаю, що дефект має, що робити з цією функцією Dell автомобілів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    в цьому випадку....йосип 89 причини.....я не думав, щоб запитати, якщо він star&stop.....тоді функції 2 цього відрізка дизельного палива в обмін на спорядження і сприяння для сходження.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Хлопці по-перше дякую всім. Машина та комплектація підставі ми говоримо, що не має ніякого відношення . Для того, щоб датчик має потенціометр 2 дроти. В адаптації я не знайшов нічого в діагнозі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Хлопці по-перше дякую всім. Машина та комплектація підставі ми говоримо, що не має ніякого відношення . Для того, щоб датчик має потенціометр 2 дроти. В адаптації я не знайшов нічого в діагнозі
    ipossibile....sicuralemte для обнулення третій провід. тому **** в маси, але це буде перший раз, коли я бачу!....повинні бути 3.....

якщо і оснащення основі має перемикач для різання дизельного палива....що errecinque праві на карту, і замість того, щоб скоротити збільшення оборотів при натисканні кнопки???.....на обличчі карта зроблена погано!......

Увагу, що мені траплялося, що один з цих перемикачів я не був повністю відкритий/закритий....в нормальному стані замість того, щоб бути повністю відкритий вимірювання 1,5 Mhp і не різав безсумнівно, і завжди трохи на взводі, але на перемикання передач не при натисканні педалі з місця.

ви можете видалити поточну карту і поставити оригінал, або зробити порівняння і побачити, якщо і була порушена.

Клієнт на 70%, не все, ніколи не говорять вето, ми також робимо 95%, я хотів би нагадати кілька постів тому в цій mutijet з зламаною ланцюга не чіпав ніхто, насправді ланцюг була, полагодили тільки після того, як вал розподільчий був denneggiato!.

Припустимо, що ви "забули" сказати, що він доклав руку один, механік, один одного, перш ніж йти від профі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Це на випадок, якщо вже був підключений апарат?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    ipossibile....sicuralemte для обнулення третій провід. тому **** в маси, але це буде перший раз, коли я бачу!....повинні бути 3.....

якщо і оснащення основі має перемикач для різання дизельного палива....що errecinque праві на карту, і замість того, щоб скоротити збільшення оборотів при натисканні кнопки???.....на обличчі карта зроблена погано!......

Увагу, що мені траплялося, що один з цих перемикачів я не був повністю відкритий/закритий....в нормальному стані замість того, щоб бути повністю відкритий вимірювання 1,5 Mhp і не різав безсумнівно, і завжди трохи на взводі, але на перемикання передач не при натисканні педалі з місця.

ви можете видалити поточну карту і поставити оригінал, або зробити порівняння і побачити, якщо і була порушена.

Клієнт на 70%, не все, ніколи не говорять вето, ми також робимо 95%, я хотів би нагадати кілька постів тому в цій mutijet з зламаною ланцюга не чіпав ніхто, насправді ланцюг була, полагодили тільки після того, як вал розподільчий був denneggiato!.

Припустимо, що ви "забули" сказати, що він доклав руку один, механік, один одного, перш ніж йти від профі!
    Це правда, і клієнт ніколи не говорить правду. Однак я підтверджую, що має тільки два дроти. Однак я повинен бути чесним, я не дивився в проводку так часто, як він зламався. Картки в діагностиці з 0 переписати, якщо це не було зроблено в bdm. Для того відрізка дизельного палива не можу сказати, тому що не завжди так робить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Можливою причиною....я думаю...дивно, я можу думати, що є замість відносини з
    Педалі прискорювач, якщо не в датчик обертів.
    Є 2 потенціометра,один з прискорення і випуску діє в тому, щоб deccellerazione.
    Тепер тримати мінімум залежить від декількох факторів.
    Один і керований від датчика обертів, що в разі високого споживання струму ставить під напругою
    Генератор, таким чином створюючи тертя, отже, датчик частоти обертання виявляє,навантаження і все, що
    Буде позаду, ми тримати його як мінімум стабільним.
    Ecu двигуна мають процесори настільки потужні, що ми відразу до виправлення, і ми не розуміємо, падіння оборотів.
    З іншого боку, ми маємо значення акселератора.
    У цей момент з висмикуванням коробку передач від двигуна, ці виправлення не відбуваються.
    Факт і те, що якщо потенціометр назад і зіпсував, не завжди до dtc в пам'яті, тому що, може бути,
    Потрапляє в ці межі допуску, де не повідомляє про помилку, але дефект і очевидним.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    C і agg software, щоб цей дефект
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    C і agg software, щоб цей дефект
    Якщо, як я думаю(писав вище), тобто виправляють межі допуску,див. тільки проблема, рано чи пізно поверталися.
    Ж мови для pcr 2.1 vag для ударів в голову, і механічно, з якою одностороння "" він розробив карти щодо виправлення становища, але тепер вони повертаються, як я і підозрював, все, що знову приймають бити в голову.
    І не дурень, карти, все вміє робити і навіть дуже добре.
    Якщо ти кажеш мені, що з оновленням не потрапляють, зробіть, будь ласка, з нашим другом і розмістити його так вирішить, навіть якщо вона ніколи не дізнається, що .

Тим, хто жує електроніки вже багато років, я хотів би нагадати, коли часто буває, що стрибає класичний ic харчування або в кінці, добре, він зміниться і повернеться до роботи, але і потрібно знати причину, що для одного рельєфу або для того, щоб компонент, який змінив його значення, в іншому випадку ви кожен місяць, якщо не раніше, змінити в частині спалені, і не дізнаєшся ніколи, що, це не виправити.

варто також для вас, механіків, де я розумію, що ви поділяєте c....але я, повірте, інженери не сидять весь день на столі, і чисто міська легенда.

Перейти до замінити блок живлення на човні або ecu, як мало мені довелось, мало нам не вистачає, що не є я повинен вийти під водою, щоб змінити його!.....(фраза, метафора!).

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •