Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 74

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Ці правила існують спеціально для того, щоб уникнути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    ...деякі рекомендації про те, як працювати.....де і як...дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Поштовий файл, який я намагаюся допомогти вам, і aspiegarti, як потрібно діяти, щоб ти також навчання з ECM.
    Ви побачите, що й інші передплатники прийдуть на допомогу

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Я йду за вами

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    ...загальна концепція-це ясно...деякі заяви, однак, все ще трохи мутноваты...типу цього:

для авансів і т. д. "карта", тобто немає дзвінка, як різні обмежувачі, як turbo iq. цей ecu дається легко і просто,якщо ви не хочете перестаратися просто грати з lim пара педаль коригувати час

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав vince59 Visualizza Messaggio
    ...загальна концепція-це ясно...деякі заяви, однак, все ще трохи мутноваты...типу цього:

для авансів і т. д. "карта", тобто немає дзвінка, як різні обмежувачі, як turbo iq. цей ecu дається легко і просто,якщо ви не хочете перестаратися просто грати з lim пара педаль коригувати час
    це означає, що аванси уприскування не в тебе в драйверах і т. д., повинні йти в 2d, так і редагувати їх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    а мені здається, що сказати, що це з-за драйверів, означає, що я повинен відправитися на пошуки...які адреси? як мені їх знайти?
    Сенсорами...що значить? для мене pierburg-це бренд, який виробляє датчики МАСОВОЇ витрати повітря. Ти кажеш, отже, на датчик масової витрати повітря, введеного у впускному?
    PID для мене це щось значить, але в електроніці...що тут мається на увазі? Знову на драйвер..***** і їх людина?

Дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    що я повинен знайти ти потрапив
    для того, щоб знайти їх..ну я не можу допомогти, по мірі того як я не можу завантажити файл
    Один ПІД-регулятор є електронним управлінням PWM (3-смугова), який посилає електричні сигнали, в цьому випадку управляє турбо наддуву, і це єдиний шлях, які ви можете використовувати, щоб підняти тиск турбо постійно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    що я повинен знайти ти потрапив
    для того, щоб знайти їх..ну я не можу допомогти, по мірі того як я не можу завантажити файл
    Один ПІД-регулятор є електронним управлінням PWM (3-смугова), який посилає електричні сигнали, в цьому випадку управляє турбо наддуву, і це єдиний шлях, які ви можете використовувати, щоб підняти тиск турбо постійно
    Враховуючи, що я ще не дивився карту, але я зроблю це найближчим часом. Таким чином, на додаток VGT немає ні класична карта turbo, як edc16 з тисками дати для спини і iq? тобто працює тільки Westgate з електронним управлінням тільки для піків макс тиску з допомогою датчика ?

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Враховуючи, що я ще не дивився карту, але я зроблю це найближчим часом. Таким чином, на додаток VGT немає ні класична карта turbo, як edc16 з тисками дати для спини і iq? тобто працює тільки Westgate з електронним управлінням тільки для піків макс тиску з допомогою датчика ?
    ой, ні стримує я не сказав, що це. є класична карта turbo, як знаєш ти, але якщо встанеш і не чіпати вдт драйвер, кор капусти, яка йде на те, що ви говорите, вас! саме тому, що є фіксованою геометрії з рг з електронним управлінням.
    на всі файли, які я скачав з часу в інтернеті я не знайшов людини, який займав цю карту (було б управління overboost без попереднього впорскування)

Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •