Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    В теорії ти зможеш написати. Спробуйте написати без спроби читання. Якщо при спробі читання, і це терпить невдачу, ecu для tot часу блокує навіть писати. Ти повинен залишити картину знімали на годину, а потім намагатися писати прямо.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    26
    це трапилося зі мною на гольф 5 після двадцяти кілометрів, що я йшов, я намагався читати і чи
    щоб побачити, що коли він робить так, що відривається дросельної заслінки і датчик тиску dpf доказ автомобіль з розетки знімають

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Citazione Спочатку Написав Romanoalessio Visualizza Messaggio
    Добрий вечір всім,Панове

на жаль, у мене велика проблема з AUDI A3 1.9 105, в минулому я відобразив блок управління і скасували FAP з ECU SAFE, після приблизно 5000 км, автомобіль від проблем при прискоренні, тобто не тільки йде в парі відривається акселератора до тих пір, поки не реліз, але не помилка в рамках, коли це станеться!!!!!!!!!!!!!!confused я думав, що це може бути потенціометр dell газу або якісь проблеми з уприскуванню, але коли я намагаюся увійти в діагностику, я помилково лінії передачі CAN!!!!!!!! (Я БЕЗЛАД) я намагався переписати вихідний файл, але нада програмне забезпечення k-suite відповідає мені код захисту неправильно не знаю, як вирішити проблему, не могли б ви дати мені допомогти, будь ласка
    добрий вечір ... ну те, що тобі діагноз помилка trsmissione can , по-моєму у вас якісь проблеми на лінії can.
    Так для цього ти не можеш спілкуватися з ебу , або з діагнозом, що з обладнанням для того, щоб читати і писати , так що в будь-якому випадку я би сказав, щоб зробити хороший контроль на лінії can і подивитися, якщо є якийсь розрив .. в будь-якому випадку, якщо ти цього не помітив, так що вас читати в школі, якщо в школі ви спілкуєтеся, у вас проблеми з проводкою на машині .

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •