-
Я знаю, вона повинна бути замінена... і навіть не символічну плату. Спробуйте розібрати і очищати її, багато разів, просто це для того, щоб знайти її. Тоді у випадку, якщо ви не від + помилка в діагноз шапки з лист. І встановлений з правого боку двигуна, трохи вище масляного картера.
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
не пу? заткнути і просто, чому? спалахує контрольна лампа після ecu,я думаю, повинна бути bosch,ви f? його розрахунки, приймаючи в таких колекторі не s'? якщо через maf або map) і лямбда-зонд для контролю і, якщо значення не ті, заздалегідь, і від dtc..
знаю, що ecu збирає пу? можливо, щось вискакує...
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
вони попросили мене зробити автомобіль,як, ніхто не знає, як це зробити?
-
я намагався tapparla, той же двигун opel corsa 3-4 циліндрів, загоряється індикатор і машина не робить нічого, потрібно його видалити з карти, якщо це можливо. Якщо не виключати карту єдиний вихід, якщо ? маршрут egr ? замініть її.
-
Монтує ecu bosch і що я знаю на даний момент не існує способу, щоб видалити його. Зазвичай просто розбирати і очищати її, щоб повернути її на місце, в іншому випадку доведеться міняти. Пластини від помилки...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
очищення і потрібно оновити прошивку ecu.
-
у сенсі очищення і оновлення ecu? ви пу? заблокувати egr і зняти з картки?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ви зроблені один очищення і оновлення ecu. на жаль, у мене не було можливості прочитати ecu після.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
так, але я також знаю, що ви можете виключити. я вже? запитав.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму