Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    errecinque ,я не зробив нічого більше, ніж дати в їжу змінений файл в winols, який сказав мені, що був на місці, я думаю, немає нікого, хто може побачити, якщо cks-файл на місці, на око
    Ж, що я зробив, але він дав мені, що 2 cks не були виправлені. Однак я завантажив в грі, а потім імпортувати його в мод, і він сказав мені, що cks, не було правильним. Якщо замість навантаження відразу рубати мені каже, що cks ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Ж, що я зробив, але він дав мені, що 2 cks не були виправлені. Однак я завантажив в грі, а потім імпортувати його в мод, і він сказав мені, що cks, не було правильним. Якщо замість навантаження відразу рубати мені каже, що cks ок
    рівно те ж саме

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    errecinque ,я не зробив нічого більше, ніж дати в їжу змінений файл в winols, який сказав мені, що був на місці, я думаю, немає нікого, хто може побачити, якщо cks-файл на місці, на око
    Ах, ок, я думав його побачити через деякий кількість. Наприклад, на і т. д. є власний калькулятор, cks, я думав, ти використовував. план прибуття, щоб зрозуміти, як ви використовуєте

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але файл був написаний і cks було добре, це було важливо, тому що дуже ймовірно, так вже багато доріг, щоб досягти мети, як тільки у мене мінівен управління.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    досить імовірно, що ці файли мають різні cks дійсними, які, взяті окремо, будуть визнані хорошими, але, якщо порівнювати з тим, що ми завантажуємо, як і оригінал не збігаються і будуть виправлені, я думаю, це пояснення більш логічно.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    досить імовірно, що ці файли мають різні cks дійсними, які, взяті окремо, будуть визнані хорошими, але, якщо порівнювати з тим, що ми завантажуємо, як і оригінал не збігаються і будуть виправлені, я думаю, це пояснення більш логічно.
    Це, безумовно, буде так.... я намагався виправити cks (починаючи з орі і mod, порівняння) і експортувати файл. Цей файл виходить з cks правильно в будь-якому випадку, важливо тільки, або в порівнянні з орі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, я цю річ не зрозуміла.Як тільки я беру файл, щоб повторити ті ж зміни і без проходження winols намагаюся порівняти...принаймні, ми розуміємо, якщо я його правильно з winols чи що...я теж давав повідомлення про помилку, притаманною у 2 контрольну суму winols

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Але чому ви турбуєтеся про chk на цих ecu?
    Контроль над chk не діє на тих, ecu, також як і про 6jf і 6f3, на 8 замість цього є активним, і на другому запуску автомобіль не заводиться більше.

У мене зроблені в десятки 6O2 і 6O3, і т. д. не виправляє chk на ці ecu, і інструмент, який я використовую, щоб написати навіть, але я ніколи не мав жодних проблем.
    Добре, дякую за інфо.....ви ніколи не припиняйте вчитися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Але чому ви турбуєтеся про chk на цих ecu?
    Контроль над chk не діє на тих, ecu, також як і про 6jf і 6f3, на 8 замість цього є активним, і на другому запуску автомобіль не заводиться більше.

У мене зроблені в десятки 6O2 і 6O3, і т. д. не виправляє chk на ці ecu, і інструмент, який я використовую, щоб написати навіть, але я ніколи не мав жодних проблем.
    Я ж не знала! Дякую за інформацію!

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    мені здається дивним те, що ви говорите, як правило, це програміст, який виправляє контрольну суму, як ви кажете, що програміст не тебе поправляє? що програміст використовує

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •