Спасибі cawadany в ніч, я бачу, зробити все і завтра також я даю l результати випробування. Тоді копіюю свій мод на файл-ліжко в bdm, і я пишу прямо в bdm, вірно?
Спасибі cawadany в ніч, я бачу, зробити все і завтра також я даю l результати випробування. Тоді копіюю свій мод на файл-ліжко в bdm, і я пишу прямо в bdm, вірно?
Та я б прямо в bdm.
Хлопці я розібрав Ебу і, перш ніж зробити це, я зробив скидання параметрів адаптації сажового фільтра з діагнозом мозку для мене, як повідомлення про помилку "процедура перервана блоком управління двигуна", якщо я йду мочитися, щоб перевірити параметри(ті декілька, що я про фільтр це діагноз) я бачу, що кількість сажі у фільтрі не було доведено до нуля,насправді, виявляється, тепер 80, а раніше були 60...замість цього був доставлений в нуль параметр, що стосуються витрата палива з моменту останньої регенерації вдалося. Я спробував з допомогою texa, але я не можу активацій можливо, тому, що не в курсі. Намагаюся писати ecu пізніше або скажіть, що цей параметр повинен брати спочатку 0? Досвід заслуги?
Дивно, що ти не встиг зробити заготовки..... було б краще зробити, щоб уникнути можливих проблем....
Я тільки що привів у рух і дає мені повідомлення про помилку "диспетчер харчування", що, однак, не вдалося видалити...автомобіль, щоб він ще і dpf встановлено,тримаю трохи в рух, і я бачу, як його поведінка і його прибираю. Зараз на діагностиці датчик диференціального тиску залишається в 0, як якщо б він був відключений
Новинка? Тримай нас в курсі...
Привіт, хлопці, я не міг зайти на форум, в будь-якому випадку, щоб тепер немає помилок, і все ок,я поставив машину і через пару днів повинні привезти для інших робіт, які не вдалося завершити,залишається тільки, щоб побачити, якщо ви повинні спробувати регенерувати на відстані декількох км, але не думаю.Спасибі cawadany! я у тебе в боргу! Ps кількість золи у фільтрі залишилася незмінною, але не 0, якщо він може бути використаний в якості інфо
Відмінно! До кордону наступній Йосип!![]()
Хлопці, підкажіть. Через кілька днів мені повернення bmw вище скаржилися на ту ж проблему,я ще не мав можливості побачити автомобіль,хтось може перевірити файл, щоб зняти якісь сумніви?