Спочатку Написав
Makx
Мені, ecm titanium з драйвери завантажені, мені від motorola 16 біт для даного ебу.
це правда, що навіть візуально, приймаючи відомі-це унікальний тип дисплея, який від графіка розумним.
гаразд, це тільки типу вибору для відображення графіки і полегшення розуміння, ніж в таблиці єка або бінарний...
але... тоді ... я не знаю, як пояснити.... якщо я відкриваю файл для читання флеш EDC15C7 (який є компонентом в 8 біт) в таблиці значення на один і той же адресу в таблиці, що в 2D графіку, вибравши відображення II 8 це те ж саме. сюди не робить na зморшки.
якщо я відкриваю EDC16C39 (я завжди припускаю, щоб побачити, що область флеш-пам'яті, що, однак, в цьому випадку, вважаю, бути компонентом 16 біт) тільки з перегляду двигун 16-бачу, щось графічно розумно, але, кожен адреси графік має значення, яке включає в себе ДВА значення в таблиці hex...
якщо б не було драйверів, не тільки бачення hex, як я ніколи не міг здогадатися, що я повинен використовувати відображення 16bit?
я повинна бути вже в курсі того, скільки біт має компонент, який я читаю незалежно від того, що я бачу в табличній hex для того, щоб зробити правильний вибір відображення графіка?
і... я зовсім не обізнана в електроніці... motorola порівняно з IEEE? також це має бути вибір зроблено, вже знаючи тип компонента, які я хочу прочитати графічно?