Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Я просто..
    Що таке один байт?
    відповідаю на експертизу!
    байт-це послідовність з 8 бітів і 256 vaiabili, відмінних від 0 до 255 (те ж саме справедливо і для ipv4 і finques навіть самий ідіот знає, що це таке)
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Ідеальний... це вже змушує вас зрозуміти, що в разі, якщо ви хотіли б відобразити значення від 0 до 255 в 16 було б неможливо, вірно?
    Так що повернемося до речі, що ми робили раніше на hexdump..
    Вони самі значення змісту компонента, які диктують правильне відображення..
    Не знаю, якщо це ясно..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Ідеальний... це вже змушує вас зрозуміти, що в разі, якщо ви хотіли б відобразити значення від 0 до 255 в 16 було б неможливо, вірно?
    Не знаю, якщо це ясно..

BAMMMMM ... сльози жаху

Це займе всю ніч, щоб спробувати зрозуміти ці 4 рядка

Починаю думати тепер...

Тому що, неможливо? Якщо я повинен представляти значення від 0 до 255, отже, 1 байт 16 біт ( 2 байти) у мене завжди 00xx ? ні ?
    Я роблю бійню.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Не знаю, якщо це ясно..
    зрозуміло, що подання пов'язано з біт фізичний компонент, але не знаю, на перший погляд, де switcha огляд, поки у вас в форму, питної..
    питання 8 біт, 16 біт, звичайно, ви не можете зробити, 16bit 65536 змінних від 0 до 65535, потім в масштабі, відмінному від 8bit, звичайно, у візуальному 16, топ-кривий 8, зупиняється в 255 на 65535 біт у поданні до 16.. те, що це motorola або ii в залежності від того, який тип пам'яті містить відкритий файл.
    правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав Khendal Visualizza Messaggio
    Насправді я просто взявши в якості натхнення це ебу EDC16C39... і тут я помітив, що, читаючи в інтернеті... тобто я відкриваю файл з ECM Titanium, вибираю драйвер, точне...і відкриваю перегляду 2d.
    В цей момент і т. Д. незважаючи на те, що вже завантажив драйвер...і я вже знаю, що це...він показує мені все це з дисплеєм 8 II і Zoom v до мінімуму або 32 з ECM2001 типу... але насправді це правильне відображення має бути 16-бітний Motorola (як зазначено в деяких посібниках, наприклад, для того, щоб виключити EGR з зумом до 16).

Ось чому тоді я відкрив цей пост ... щоб зрозуміти, як ніколи...і як досягти успіху план, щоб покласти разом jigsaw головоломки
    Мені, ecm titanium з драйвери завантажені, мені від motorola 16 біт для даного ебу.

це правда, що навіть візуально, приймаючи відомі-це унікальний тип дисплея, який від графіка розумним.

Не знаю, якщо це ясно..
    гаразд, це тільки типу вибору для відображення графіки і полегшення розуміння, ніж в таблиці єка або бінарний...

але... тоді ... я не знаю, як пояснити.... якщо я відкриваю файл для читання флеш EDC15C7 (який є компонентом в 8 біт) в таблиці значення на один і той же адресу в таблиці, що в 2D графіку, вибравши відображення II 8 це те ж саме. сюди не робить na зморшки.

якщо я відкриваю EDC16C39 (я завжди припускаю, щоб побачити, що область флеш-пам'яті, що, однак, в цьому випадку, вважаю, бути компонентом 16 біт) тільки з перегляду двигун 16-бачу, щось графічно розумно, але, кожен адреси графік має значення, яке включає в себе ДВА значення в таблиці hex...

якщо б не було драйверів, не тільки бачення hex, як я ніколи не міг здогадатися, що я повинен використовувати відображення 16bit?

я повинна бути вже в курсі того, скільки біт має компонент, який я читаю незалежно від того, що я бачу в табличній hex для того, щоб зробити правильний вибір відображення графіка?

і... я зовсім не обізнана в електроніці... motorola порівняно з IEEE? також це має бути вибір зроблено, вже знаючи тип компонента, які я хочу прочитати графічно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав Makx Visualizza Messaggio
    Мені, ecm titanium з драйвери завантажені, мені від motorola 16 біт для даного ебу.

це правда, що навіть візуально, приймаючи відомі-це унікальний тип дисплея, який від графіка розумним.

гаразд, це тільки типу вибору для відображення графіки і полегшення розуміння, ніж в таблиці єка або бінарний...

але... тоді ... я не знаю, як пояснити.... якщо я відкриваю файл для читання флеш EDC15C7 (який є компонентом в 8 біт) в таблиці значення на один і той же адресу в таблиці, що в 2D графіку, вибравши відображення II 8 це те ж саме. сюди не робить na зморшки.

якщо я відкриваю EDC16C39 (я завжди припускаю, щоб побачити, що область флеш-пам'яті, що, однак, в цьому випадку, вважаю, бути компонентом 16 біт) тільки з перегляду двигун 16-бачу, щось графічно розумно, але, кожен адреси графік має значення, яке включає в себе ДВА значення в таблиці hex...

якщо б не було драйверів, не тільки бачення hex, як я ніколи не міг здогадатися, що я повинен використовувати відображення 16bit?

я повинна бути вже в курсі того, скільки біт має компонент, який я читаю незалежно від того, що я бачу в табличній hex для того, щоб зробити правильний вибір відображення графіка?

і... я зовсім не обізнана в електроніці... motorola порівняно з IEEE? також це має бути вибір зроблено, вже знаючи тип компонента, які я хочу прочитати графічно?
    Ах да...це хороший тріп... я рекомендую, якщо знайдеш відповіді на ці цікаві питання...не соромтеся, пишіть я завжди всі вуха

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Точно...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Ти, ти в тому trip друг..
    Дивіться, як тобі здається.. зрештою, потрібно знати, значення b.p. і осі z. Все інше це плітки

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Якщо ви хочете зрозуміти, чи варто плітки, сша IDAPro і відкрити дамп, який ви хочете. Їх краще зрозуміти різницю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Точно...
    От від тебе я хотів би знати, чому і т. д. у нас "ii " і "motorola " і на winols "привіт/lo" і "lo/hi" . Мені здається, те ж саме. Тому що у 8 ти більше не можеш змінити, вибір замість цього в 16 біт ви.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •