smart ? бензин , cks ви її розрахунку в автоматичному gall, але моя проблема ? зрозуміти і знайти рішення, що стосується програмування з galep5
smart ? бензин , cks ви її розрахунку в автоматичному gall, але моя проблема ? зрозуміти і знайти рішення, що стосується програмування з galep5
швидше за все, як вам вже? сказав вище ? проблема chk, якщо не помиляюся, існує програмка, яка призначена тільки для цієї мети, зараз не пам'ятаю назву, але, можливо, когось тут на форумі знає і пу? про це нам.
дивіться, якщо вам добре.
файл, який ви відправили ? ідентичне тому, що я написав раніше я Cks: 691F
тоді, що б оригінал з тим, автомобіль ? з MEC SMART MOD, що автомобіль не заводиться.
читання galep, що мод ідентичні
ви праві frantik3!!!!!!!!!!
вибачте за помилки, я заплутався
я змінив вкладення
ви впевнені, що мода зробила ти я ви приймаєте файл, зроблений в іншому місці , зробіть зміни файлу ліжку з програмістом, чому? у те, що не є зони hw і інший, зовсім інший!!!!!!!!!
хлопці, я прошу вас писати в манері щирою, коли просите про допомогу, тому що тих, хто дійсно фахівець, як і у випадку frantik3 відразу помічають, що щось не картину, а потім відчуває себе дратувати і не допоможе більше.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я впевнений, впевнений на 100%
я не кажу, caxxate!!!!!
якщо подивитися на назву відомих копію 82 л. це, тому що, не маючи ориг файл я взяв інший файл, і я скопіював тільки ті карти, які в разі читання galep ?рано перебільшені, але тільки для того, щоб спробувати, бо не я її? визначити тип SW і HW ecu у питанні
а проблема виникає, навіть якщо я беру файл для читання galep його змінити і переписати, прог dissaldando автомобіль не частина
для цього я повинен завантажити файл з іншого автомобіля ,
автомобіль підуть, тільки якщо завантажити файл для читання galep, і якщо я хочу внести зміни, мені успішні, тільки в послідовний
Востаннє редагувалось mecdoc; 23-10-2012 у 21:10