зверніться до тамбурин, що якщо вона робить, робить,але варто вам удар, але прямо тут , бачите, справа в тому, що в автомобілях блоки управління зроблені так, щоб бути sverginate в будь nomento, а потім будинку погодилися на протоколах, які зараз є стандартними, в русі це все ще не ви ? факт, і я думаю, ви не далеко? ніколи, у самому справі, якщо відомі x і відкриються нам, хоче забрати, але ті, хто бере участь у перегонах, не думаю, що це проблема, ви можете змінити або addirittua відновити здорове рослина, тепер мені цікаво, але x вуличного використання має?
нехай буде перепризначити навіть якщо вам вдасться, ви отримаєте дуже мало, я sembrera не правда, але вже змінивши тільки зірочки ви отримуєте +.
міняємо шестерню або вінець не отримує ip? коней
просто перенесіть пара, аванси
але якщо мотоцикл був 100cv до avr? 100cv навіть після
один зуб менше, ніж змінюється передаточне відношення між мотивом і цедентом signifia-й? пара вниз, але ви втратите щось високе...
це я знаю, була, щоб відповісти на giarras, який говорить, що ви отримаєте коней, змінюючи зірочку замість того, що шляхом повторного зіставлення, але не ? cos?...
перенесіть пара і просто міняємо шестерні або корона
ах, я забув, що я був частиною команди, morreale і онук легендарного малюк? я зупинився, трохи x присвятити себе іншому, але мої родичі все ще працюють в галузі, я вважаю, на даний момент посідають у чемпіонаті світу husqvarna mauno hermunen giò перших рядах хіт-парадів.
я не сказав, що ви отримаєте + коней я сказав, що ви зміщуєте використання, sfutti + крутний момент в низькому і ні ? зовсім не правило, що ви втрачаєте в ділянці, я повторюю коней ви отримаєте, зробивши зміни у двигун, не думаю, що це дизельний двигун, який просто mappetta і йде мова в русі працює, як тюнінг, що інший, змінювати параметри ебу, я бачу, що ви, катання, попросіть вашого земляк zerbo, що я маю честь знати, коли йому було 16 років, і вона, пергуза, в свою чергу, з перших cagiva, якщо те, що я кажу, і дурниця, можливо, в ебу автомобіля як і раніше доведеться? дізнатися щось, але у світі розробок механічні ? був мій корабель