Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Я не кажу про mjd6f я кажу для тих ебу, які можуть читати далі boot.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    Я не кажу про mjd6f я кажу для тих ебу, які можуть читати далі boot.
    "Тепер persupponiamo для того, щоб підключити mpps якого не може бути живлення від блоку живлення повинен шукати + входу, а також посилання swich для пульта...сьогодні є робота над...моя мета-це підготовка безпосередньо до оригінальний кабель, який монтується на блок управління. Зроблю перед найбільш поширеними колишній mjd6...."

ви були топ..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    20161029_144532.jpgЯ зроблю це простий майбутній час...означає, що після того, що я зрозумів, що ви не можете зробити, в boot не роблю. Насправді це був приклад. Тепер дайте мені чітке пояснення на цю фотографію

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    Riox80 ви робите досить трохи плутанини. що сто.послідовного читання терморегулятори з тим в bootmode ? Послідовний , boot , bdm diver один одного .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Для зручності я відтворив кабель tricore в obd2, яка потім буде пов'язана з оригінальний кабель, блоки, які вони роблять в boot mode.20161029_162333.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    В ціні нуль.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    20161029_144532.jpgЯ зроблю це простий майбутній час...означає, що після того, що я зрозумів, що ви не можете зробити, в boot не роблю. Насправді це був приклад. Тепер дайте мені чітке пояснення на цю фотографію
    Так, я знаю цю посилання,але якщо ви можете прочитати, мені свистните, 99% навіть офіційні інструменти можуть повернути повідомлення, щоб прочитати її в BDM.
    Тоді не бачу корисності ні Зручність читання в будь-якому випадку буде Частковим, час читання перебільшені

В ціні нуль.
    навіть тут я бачу, що ви винайшли такий чудовий вигляд, що у вас вже є оригінальний кабель для цього типу роботи..
    Я порадив взяти взяв, що тобі це необхідно, щоб різні типи ecu і проводка plug&play для прискорення роботи
    WP_20161029_18_18_50_Pro.jpg
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Пояснення, ясно, що, якщо я не помиляюся, ці посилання ви використовуєте для читання в bdm marelli 6jf/6f3 відкрити посилання у двері, присвяченій левіну опір. Це не так, якщо читати з бд

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Ось фотографії
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Не повірите, але з моїм багато обговорювали, кабель я використовував l mpps в школі з читання boot mode...круто....ви думаєте, що півень не вдалося прочитати цю edc 15p+ до школи з boot. Файл ідеальний 512 кб. Через деякий фотографії.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •