Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 81
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав maxgen Visualizza Messaggio
    Так що не варто чіпати? І інші мої запитання? :-)
    карти педаль, і від тебе привів, і як зона збільшення, я думаю, що ми тоді, звичайно, логіка приріст не в порядку і треба бачити, як ти любиш і крім того, у вас збільшена, починаючи від занадто низькою ціною, як вже вам вказав,для карти лямбда, я тобі вже дав пораду, то, якщо ви хочете, щоб слідувати в порядку, в іншому разі зробіть, як ви вважаєте,обмежувач крутного моменту, він зробив жахливо, я помітив, в найнижчій точці, як кроком, щоб мова зчеплення, але тоді або зміни або прирощення добре, обмежувач крутного моменту, але з кроком більше сьогодні,обмежувач обертаючого моменту 1 і 2 не йдуть добре, і в цей момент їх можна повернути оригінали,один з обмежувачі дизель, знайдеш його відразу після цього виду обмежувач крутного моменту, що ви змінили через драйверів, дає 5% фіксований,дизельне паливо може йти, але не знаю, чи помітив ти, що є з кроком в мінус, ніж оригінал, так що виправ,час overboost ти дав кроком незначним, але ви хочете їх, ви можете залишити так,карти rail кроком 2,друга, перша,і це хороша робота.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Так що не варто чіпати? І інші мої запитання? :-)
    Моя порада, як я вже сказав, почати з картки, педалі (пари запит.......) , lim пара, карти, turbo (якщо дивитися в 2d, ми знайдемо інше до цього в драйверів), залізничних карт з відповідними обмежувачами. Це для того, щоб навчитися відчувати, як машина реагує на зміну картку і так не робиш шкоди. А потім продовжити з іншими, може бути, починають застосовувати різні формули, які ви знайдете на форумі про розрахунки afr, тривалості упорскування і т. д. і т. д. Неможливо зрозуміти все відразу. І тобі пощастило, що ти драйвер, досить повний і ясний на цей автомобіль

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    ок..спасибі всім...я бачу, спробуйте змінити трохи

Забув...
    Ти сказав:"один з обмежувачі дизель, знайдеш його відразу після цього виду обмежувач крутного моменту, що ви змінили через драйверів, дає 5% фикчированный"
    Ви можете мені сказати точно, до якого адресою він знаходиться? На жаль, не пам'ятаю,
    Крім того, на і т. д. з приводу тиску тайські мені від однієї карті... На адресу, яка буде інший?
    Це для того, щоб закінчити, і ви не будете нудьгувати більше, як мапу педаль, якщо, наприклад, прибуття на макс 18/20% приросту гаразд ?
    Grazieeee

Немає тиску тайські ахаха...чорт з т9! В увазі тиску в рампі

Я чекаю новин.
    PS. Правда, мова не збільшити на низьких оборотах, але тоді, щоб поліпшити саме готовність до сьогодні, де і як ми повинні втрутитися? Дякую
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-10-2016 до 17:24

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Розумію, в мене теж на деяких croma і 159 150, що видалення dpf, egr swirl l "svuotatassero" у нижньому..
    Коли це станеться, даю 3-4% більше, на картах vgt від 0 до 1500 оборотів в хвилину і від 0 до 15mm3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я чекаю новин.
    PS. Правда, мова не збільшити на низьких оборотах, але тоді, щоб поліпшити саме готовність до сьогодні, де і як ми повинні втрутитися? Дякую
    На моїй є партії від 1000 оборотів в хвилину і 10% педалі, щоб почути відповідь на мінімальний тиск.....очевидно, що легкий, а потім, збільшуючи поступово. За те, що я кажу, що ви повинні зробити деякі тести, щоб знайти те, що вам подобається

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Ок... починаючи від 1000 Оборотів в хвилину і 10% педалі, але з, що підвищує в процентному відношенні? Типу від 6/7%, поки не дійдете поступово до 20% ? Тести я роблю, машина стає краще, але у мене завжди проблема між 1000 і 1800 оборотів в хвилину, в якій ви точно померла!
    Крім того, На ecm titanium, які б карти vgt?
    Так само, як цей обмежувач дизельного палива, з-за драйверів, ... Мені сказати адресу?
    Дякую

Ок... починаючи від 1000 Оборотів в хвилину і 10% педалі, але з, що підвищує в процентному відношенні? Типу від 6/7%, поки не дійдете поступово до 20% ? Тести я роблю, машина стає краще, але у мене завжди проблема між 1000 і 1800 оборотів в хвилину, в якій ви точно померла!
    Крім того, На ecm titanium, які б карти vgt?
    Так само, як цей обмежувач дизельного палива, з-за драйверів, ... Мені сказати адресу?
    Дякую
    ps.su ecm titanium карта виклику управління змінною геометрією турбіни (VGT) повинні бути ці цитати манро, яка збільшилася на 0,7%, що майже всі (я думаю, не має сенсу, але я боюсь обдурити турбіни)...
    я хотів би збільшити, як каже манро від 0 до 1500 оборотів в хвилину і від 0 до 15 мм3 приблизно на 3/4%, але коли я йду, як у таблиці, так і в 2d на ecm titanium починається від 1000 оборотів і 5mm3? як я можу це зробити?
    я маю на увазі...мені цікаво вирішити проблему повільно від 1000 до 1800 оборотів...от і все. Однак я прошу вас, тільки скажи, в процентному вираженні на будь-які кроком, як він зробив манро, так мені буде простіше змінити. І правда те, що говорить errecinque зробити з доказів (що в загальному я і роблю), але я не хочу завантажувати занадто багато карт на бо боюся, що під час запису щось піде не так!
    дякуємо за терпіння

ps.su ecm titanium карта виклику управління змінною геометрією турбіни (VGT) повинні бути ці цитати манро, яка збільшилася на 0,7%, що майже всі (я думаю, не має сенсу, але я боюсь обдурити турбіни)...
    я хотів би збільшити, як каже манро від 0 до 1500 оборотів в хвилину і від 0 до 15 мм3 приблизно на 3/4%, але коли я йду, як у таблиці, так і в 2d на ecm titanium починається від 1000 оборотів і 5mm3? як я можу це зробити?
    я маю на увазі...мені цікаво вирішити проблему повільно від 1000 до 1800 оборотів...от і все. Однак я прошу вас, тільки скажи, в процентному вираженні на будь-які кроком, як він зробив манро, так мені буде простіше змінити. І правда те, що говорить errecinque зробити з доказів (що в загальному я і роблю), але я не хочу завантажувати занадто багато карт на бо боюся, що під час запису щось піде не так!
    дякуємо за терпіння
    допоможіть будь ласка
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-10-2016 до 17:30

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Частині зміни vgt від 1000 оборотів до 1500-2000 обертів і 5mm3 до 15mm3 на 3-4%більше, інші карти вдт знову..
    Коротше кажучи, потрібно зробити так, щоб бути трохи більш закритою геометрією турбіни в діапазоні оборотів, де попередив і порожнім, якщо не просто допомогти з трохи дизельного палива в цих перехідних

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Частині зміни vgt від 1000 оборотів до 1500-2000 обертів і 5mm3 до 15mm3 на 3-4%більше, інші карти вдт знову..
    Коротше кажучи, потрібно зробити так, щоб бути трохи більш закритою геометрією турбіни в діапазоні оборотів, де попередив і порожнім, якщо не просто допомогти з трохи дизельного палива в цих перехідних
    спасибі..
    про кроком, педалі по-твоєму, починається від близько 6% приросту і отримати близько 20 % гаразд?
    але инкременты повинні бути однаковими для всіх рядків, починаючи від 1000/1500 обертів, збільшуючи від 10% до 100% поступово або поступово збільшувати як на стовпці і рядки? Я сподіваюся, що добре пояснив!
    стосовно дизельного палива, що скажеш ти в той діапазон , на ecm titanium, повідомляється на карту "кількість уприскуваного палива" за адресою 1CDBF6 або час вприскування?

спасибі..
    про кроком, педалі по-твоєму, починається від близько 6% приросту і отримати близько 20 % гаразд?
    але инкременты повинні бути однаковими для всіх рядків, починаючи від 1000/1500 обертів, збільшуючи від 10% до 100% поступово або поступово збільшувати як на стовпці і рядки? Я сподіваюся, що добре пояснив!
    стосовно дизельного палива, що скажеш ти в той діапазон , на ecm titanium, повідомляється на карту "кількість уприскуваного палива" за адресою 1CDBF6 або час вприскування?
    я забув, і вибачте за посаду в більш..
    у 2 обмежувач дизельного палива на адресу, що випливає з 1CC032 в 1CC0AE і 1CC114 в 1CC216? якщо все гаразд, як ви їх збільшення? типу більше, ніж 3/4%?

в очікуванні пропозицій, місце, карту, що я змінив і завантажив...машина здається їде краще, але я не міг перевірити в борг на п'ятій і шостій передачі..
    поради, please

в очікуванні пропозицій, місце, карту, що я змінив і завантажив...машина здається їде краще, але я не міг перевірити в борг на п'ятій і шостій передачі..
    поради, please
    а в цілому йде краще, але, незважаючи на, як вважають, манро, я збільшив на 4% VGT в діапазоні зацікавлений, машина завжди дуже повільної до 1800 оборотів...мені було запропоновано, що в цьому випадку має збільшити дизель завжди в цьому діапазоні, але, чесно кажучи, на ecm titanium не пам'ятаю точно, яку карту я повинен торкнутися...
    ps. але як завжди, якщо я з дощем прискорювач до мінімуму, типу на другій передачі, я відчуваю, як якщо б і не дизель? на практиці машину, виявилося, що задні гальма трохи, щоб потім загальмувати і так далі за списком, і ця штука з проводом в проводці акселератора постійно повторюється..що це може бути? потім, якщо прискорити машина набирає обертів плавно, без вагань!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-10-2016 до 17:34

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Ти впевнений, що механічно все в порядку? Зробіть журнал або сідаєте в машину з іншого і контролює трохи параметрів тип необхідного крутного моменту крутного моменту фактичної кількості дизельного палива,тиск мети є ефективна,турбо мета, фактичні,будь ласка, перевірте вдт як з журналу, що фізично ти впевнений, що вона працює правильно? всі трубки в порядку? Змінна геометрія і вільно рухатися правильно? Перевірте масу повітря, всмоктуваного з egr закритий повинен бути на 450-500 до мінімуму і на 1200-1300 повний газ.. перевірте, чудово все, і навіть поставивши на карту, якщо все ок, то можна полагодити трохи карти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Ти впевнений, що механічно все в порядку? Зробіть журнал або сідаєте в машину з іншого і контролює трохи параметрів тип необхідного крутного моменту крутного моменту фактичної кількості дизельного палива,тиск мети є ефективна,турбо мета, фактичні,будь ласка, перевірте вдт як з журналу, що фізично ти впевнений, що вона працює правильно? всі трубки в порядку? Змінна геометрія і вільно рухатися правильно? Перевірте масу повітря, всмоктуваного з egr закритий повинен бути на 450-500 до мінімуму і на 1200-1300 повний газ.. перевірте, чудово все, і навіть поставивши на карту, якщо все ок, то можна полагодити трохи карти...
    Я перевірив, все деякий час тому, і це було добре... параметрів з *********** вони були хорошими! Єдине, що щуп пневматичний клапан турбо не можу знайомитися, тому що в alfa 159 прихована

Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •