карти педаль, і від тебе привів, і як зона збільшення, я думаю, що ми тоді, звичайно, логіка приріст не в порядку і треба бачити, як ти любиш і крім того, у вас збільшена, починаючи від занадто низькою ціною, як вже вам вказав,для карти лямбда, я тобі вже дав пораду, то, якщо ви хочете, щоб слідувати в порядку, в іншому разі зробіть, як ви вважаєте,обмежувач крутного моменту, він зробив жахливо, я помітив, в найнижчій точці, як кроком, щоб мова зчеплення, але тоді або зміни або прирощення добре, обмежувач крутного моменту, але з кроком більше сьогодні,обмежувач обертаючого моменту 1 і 2 не йдуть добре, і в цей момент їх можна повернути оригінали,один з обмежувачі дизель, знайдеш його відразу після цього виду обмежувач крутного моменту, що ви змінили через драйверів, дає 5% фіксований,дизельне паливо може йти, але не знаю, чи помітив ти, що є з кроком в мінус, ніж оригінал, так що виправ,час overboost ти дав кроком незначним, але ви хочете їх, ви можете залишити так,карти rail кроком 2,друга, перша,і це хороша робота.