Сторінка 19 з 35 PrimaПеред ... 9171819202129 ... ОстаннєUltima
Результати від 181 до 190 від 341

Обговорення: зміна в авансів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    манро якщо нам вдасться створити цикл, в своє задоволення, знімаю капелюха.. ми, бідні хлопці, тут ми намагаємося гризти coef безпеки, які використовував виробник для збільшення продуктивності..fregandocene викидів забруднюючих речовин і багато разів, а також витрата палива...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав dott.chem Visualizza Messaggio
    Те тепло, як ви кажете, то можна викликати процес горіння. Це один з параметрів, з яких я писав раніше, від якого залежить швидкість? у rezione. Я не хочу вдаватися занадто в подробиці, але, зокрема, у зміні коефіцієнта pre-показового "константи кінетики реакції".
    І як, якщо підвищення температури і краще займання. Але ми? стоїть на початку уприскування, в той час як ви не можете поліпшити ініціювання реакції gi? спрацювала... не вірите?
    doc, вибачте, не хочу вас зламати. але ми обговорюємо, для якого я намагаюся дізнатися, як можна більше і всі відповіді від тебе, описані в цьому ? те, що менше я розумію...тобто, те, залишивши для atimo втратити дизельного двигуна і, говорячи про реакцію вже спрацювала, на вашому прикладі, що ви не можете? покращити я думаю, відразу ж після атомної бомби..дить? для запуску цієї зброї, величезні, зроблені з плутонію і урану,які я пам'ятаю вибухає "безкоштовне", служить поштовхом, щоб практично почати процес...bh? в цьому випадку, що практично, який викликає lareazione ланцюга буде буквально "лезо" плутоній від бомби...
    тому що це не ? можна в двигун?? cio? наприклад, американці в своїх драг top fuel використовують змішувати з метанолом у нітрогліцерин, з якого отримують нітрометан..мені метанолу в цьому випадку спрацьовує заряд, але нітро на зміцнення саме як приклад бомба...чому ні ? можете зробити так само, як з дизельним, що коли випаровується до сильного тиску в контакті з високою температурою вже оброблені в ньому ж продовжувати? випустити тепла і тиску?? і, наче на пожежу, щоб поставити його на "кріс" додаванні дизельного палива в risulato б пожежа, ще більш великий і потужний cio? якщо б не було клапана, щоб відкрити "балон"(циліндр) двигун esploderebbe..але чому б не перевірити цей вибух з multiniezioni, щоб мати стільки, скільки сказали?
    Востаннє редагувалось манро; 08-12-2012 в 22:35
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    манро, я покажу вам приклад..після великого успіху в ліфт і дитини з куля!!!!
    Ви від дитини, грали в запуск куль з паперу з ручкою (кульковою ручкою) розібрали (духовий)... ти soffiavi і palliina заводився, але після того, як вийшли з-під пера і відступала, наприклад, 1 сантиметр сили повітря не було більше ефект на м'яч.. і той повітря в buttavi просто в середовищі..

Я знаю, що скоро apriro мій пост всі ці приклади!!!! більше так я не можу собі пояснити на землю..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    LOL, очей, що нітрометан ? молекула, що ви не отримаєте, змішавши нітрогліцерин і метанолу. Нітрогліцерин це який ? дуже нестабільно, я зрозумів, якщо ставлять у двигун

Крім цього прекрасного резерв, пояснити, не ? просто, і я розумію, що зрозуміти не може? настільки ж важко. Якщо до цього додати той факт, що пояснити все не добре, ми зруйнували.

Я намагаюся по-різному:
    Уявіть собі, що вас, наприклад, режим будь-якої, за припущенням 4000 оборотів в хвилину.
    Уявіть, що прямо зараз зробити в кінцевому підсумку ін'єкції точно у верхній мертвій точці.
    Гіпотеза 1: (цифри навмання), Щоб записати абсолютно справу? дизельного палива, які ви ввели ? необхідно у відповідності з 1s
    Гіпотеза 2: (цифри навмання), Щоб відкрити клапан скидання цього режиму необхідні 1,1 секунди (враховуючи, коли закінчується час уприскування, яка співпадає з верхньої мертвої точки)

Результат: немає проблем. Все йшло гладко.

Давайте у другому випадку, в якому, наприклад, час вприскування закінчується 15? ATDC
    Гіпотеза 1: (цифри навмання), Щоб записати абсолютно справу? дизельного палива, які ви ввели (ж) ? необхідно у відповідності з 1s.
    Гіпотеза 2: (цифри навмання), Щоб відкрити випускний клапан, у цей режим, як і раніше необхідні 1,1 секунди, але завжди від верхньої мертвої точки, що не збігається-й? фаза закінчення уприскування.

На практиці і як, якщо клапан буде відкриватися тільки після 0,9 секунди до кінця уприскування (цифри навмання)

Результат: дизель brucer? ще 0,1 секунди після того, як ви ? відкритий випускний клапан.

В реальності? ситуації ? гірше, як описано, чому? ускладнюється рядом факторів.

Ви можете поліпшити справу кидаючи повітря, буря всередині циліндра, або, ще краще, підвищуючи якість? дизельного палива, шляхом додавання молекул, здатних горіти швидко, і поліпшення розпилювання палива.
    Руху swirl в свою чергу, дозволяє поліпшити горіння, що дозволяє pi? ефективного змішування повітря з паливом. Крім цього, c'? мало зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    chem .. ? найкрасивіший мій приклад!!!!!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    doc ти великий, і я зрозумів все прекрасно, без прикладів, мало зрозумілими(крісте, що ти говорив мені, якщо я отримав добре повідомлення ?:додати 50mm3 дизельного палива одночасно з системою уприскування палива, яка починається в 20? до вмт і закінчується в 0? або пмс, точно не ? те ж саме, що надати 25mm3 і 25mm3 час трохи по-різному, але в будь-якому випадку sforando мало часу остаточного градусів вприскування? може бути, коли заряд палива, і вже "красиві, розпеченим"???
    я не впевнений...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    мама моя... ( ВІДСУТНІЙ)ennesiama раз.. ви можете вводити до 10? після вмт..потім залежить від конфігурації распредвалів..але стеля ? це.

БУДЬ ЛАСКА, НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ НЕЦЕНЗУРНУ ЛЕКСИКУ, ЯК У ПРАВИЛАХ!!!
    Востаннє редагувалось giarras; 09-12-2012 в 10:45

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Правильно, не ? одне і те ж. Погіршує ситуацію з двох ін'єкцій subentrerebbero інших факторів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    мама моя... ( ВІДСУТНІЙ)ennesiama раз.. ви можете вводити до 10? після вмт..потім залежить від конфігурації распредвалів..але стеля ? це.

БУДЬ ЛАСКА, НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ НЕЦЕНЗУРНУ ЛЕКСИКУ, ЯК У ПРАВИЛАХ!!!
    Не думаю, що я написав немає ні слова наступ.... слово elimitata ?: Я СКАЖУ ЦЕ ЗНОВУ!!!!!
    Може бути, ви будете плутати!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    гра не варта свічок

Сторінка 19 з 35 PrimaПеред ... 9171819202129 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді