У мене z750 2008, і тепер одна zx10r 2006 року, 5100 не великий, не ? повністю синтетичне 7100 на інтернет за дуже низькою ціною =)
У мене z750 2008, і тепер одна zx10r 2006 року, 5100 не великий, не ? повністю синтетичне 7100 на інтернет за дуже низькою ціною =)
добре у терр? рахунок, я його гарантійної книжки suzuki..
якщо у вас є особливі velleit? - це чудово, але для моєї "фіксації" використовую тільки масло full synthetic =)
як правило, ми в майстерні цієї градації ми не будемо його використовувати, але, 5w30, як правило,
Я би нескінченний список епізодів сказати,люди закріплений за допомогою олії, марка а потім зібратися масла дискретних і двигуни брудні.
Нас ? від іп? 20 років, які ми працюємо, і досі ми не можемо скаржитися. Ні з якої причини. і дав нам багато sodisfazioni. Roloil!
Для точного масло 5w40 називається platinum ? дуже гарні мастила.
Останнім часом ми навіть використовували petronas, і я повинен сказати, що не уявляє себе погано
я на мопеди 50, 125, 300 і автомобілі, як 1.3 mjet, fiat 1.2 8v, citroen 1.0 12v, завжди використовував castrol (actevo, топ-50, magnatec і т.д. і т.п.) ніколи не було проблем чи інших епізодах,
ах, я забув, як думка негативний selenia для mjt...холодного запуску катастрофічними порівняно з motul