Defap і egr off на zafira 1.9 cdti 120cv. Все ідеально, як зазвичай. Дякую
thanks! for all
Роботи DOC. данила (msportexil77grande), що після кількох карти зроблені інші підготовчі нього ? був єдиним, щоб зробити роботу як слід, і особливо вони, нарешті, супер задоволені карту, що мене зрадив мій гольф 1.9 105л.з і вже за крок 1 машина ? інша машина супер задовільно, більше я все ще step2, що і більш потужний спробувати !!!! ще раз спасибі, дуже доступно, дуже хороше обслуговування.
дякуємо за канали позитивні, і це було весело.
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Данило, як і обіцяв, я тут, щоб свідчити, навіть я з моїм досвідом. Мені було потрібно? видалити egr моєї Golf V 2.0 tdi і побачив, що є, я говорив про невелике зіставлення. Не маючи великого досвіду, я спирався на досвід professionalchiptuning.
Я повинен визнати, що всі позитивні відгуки попередніх на мій вильотом в доброту і корисність? Данила oltrech? в його вам?. Він порадив мені краще, дав мені карту дуже. Flashata, він відразу працював відмінно. Ймовірно, c'? невелику корекцію зробити..нічого серйозного. Я знаю, що буде? задоволений !!
Ще раз спасибі .
Відмінна робота на Peugeot 407 2.0 hdi 136cv; ecu SID 803.
Видалення egr dpf.
Як завжди максимальну корисність?.
Дякую
серйозні і дуже доступні, на всякий випадок. Fiat bravo 1900 виконана і задовольняє мої запити, чудово!
Велику роботу по Vw Fox 1.4 TDI EDC15P, доступні і швидкі в наступній
Defap Musa 1.3 mjet 90cv. Все ідеально і швидко, як завжди.