з лода я бачу, що закриє до 30% vnt, коли тиск suopera цією метою 2300mb, так що я вважаю, потрібно закрити і більше, не може фізично закрити понад 30%, але чи може ? мінімальне значення карту?
з лода я бачу, що закриє до 30% vnt, коли тиск suopera цією метою 2300mb, так що я вважаю, потрібно закрити і більше, не може фізично закрити понад 30%, але чи може ? мінімальне значення карту?
отже, я, можливо, починаючи з 1750 об altrimentio rallenterei навіть занадто, підйом, звичайно, є докази того, що я вже зробив знизити вся геометрія різного percentilai на картах вказаних вами, я не розумію, а чому ця різниця в тиску, карта читається, постараюся знизити 5 & на стовпець, звичайно, значення для 80mm3 відносяться до 100mm3 карту обдурив, я переробив bp на карті, геометрія на місці, що в 64mm3 80 мм для безпечного comandarla добре, що і кількість дизельного палива
я думаю, що з картою обдурили ви-й? власної вигоди, чому? PID працюють поза діапазону, калу, істотно змінюваною геометрією, якщо ви подивитеся добре подивитися, що, наприклад, *2500rpm у вас 46% vnt але від журналу помітите, що у 34%, *2,45 бар, а потім я спробував би я встановити значення sensibilemnte знижується, таким чином, не може? переконайтеся, тиск, мета = у чому вимірюється, pid "працюють в кінці ходу"
Я см така ж проблема навіть з мапу проінформований про те,
А сандро, але з картою повідомлено, ти правильно осей pid, turbo і геометрії?
щоб повернутися aull'розділу " карта повідомлено, - ошукав я зробив кілька тестів, з edc15 на моїй машині, а ? виявилося, що з картою обдурили машина, здавалося, зупиняється, я робив журнал, і там? був похідним від того, що з турбіни-й? велика тільки що я змінив мінімальної осей це не міг pi? йти в тиск і, особливо, підтримувати її постійною, то я думаю, що мова, що карта обдурив йдете pi? цієї повідомлено, відбувається частково від передчуття педалі, почасти через турбіни, що насправді дає більше? повітря (очевидно, за рахунок більшого тиску).
Його я насправді цього, для виступу dell регулювання PID не sonsinceramente, що й знаменитий cin багато, якщо не занадто багато карт, карти, пов'язані з oid, gi? я не знаю, для чого вони потрібні, а потім ще більше? не знаю, який я, як змінювати їх
Якщо ви хотіли б знати, що це таке подивіться у Вікіпедії, щоб мати уявлення ? досить. У будь-якому випадку, коли турбіна ? в цій серії, не ? потрібно йти змінювати, просто діяти на duty cycle. Для цього, після зроблено журналу введіть значення реєструється замість тих, що знаходитесь в таблиці, gi? cos? ви побачите, що caler? Моттола тиску і rispetter? з цією метою".
Як я зрозумів ви не можете? очікувати, швидкість реакції і тиск стабільний разом, правда? ? як ваги, якщо навантаження, з одного боку, знизьте від іншої
ні, ви можете? отримай, але спочатку я зроблю, отримавши стабільність? тиску, тоді, якщо c'? трюк, щоб мати rapidit? відповіді, але мапу обдурив я думаю, що це важко отримати...