Стр. 19 з 23 PrimaПеред ... 91718192021 ... ОстаннєUltima
Результати 181 до 190 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Спасибі, Сандро!
    я правильно аванси, і що стосується rail я дав легкі кроком, навіть у мм^3 нижніх, я хотів би зробити тест, щоб зрозуміти, якщо з кроком дані, що я можу дати вам трохи більше? готовність

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    Спасибі, Сандро!
    я правильно аванси, і що стосується rail я дав легкі кроком, навіть у мм^3 нижніх, я хотів би зробити тест, щоб зрозуміти, якщо з кроком дані, що я можу дати вам трохи більше? готовність
    готовності, можливо, низьким споживанням немає... мова старе... у всякому разі спробуйте...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    це я читав, деякі 3d на тому, щоб оптимізувати або менш вприскування дизельного палива, збільшуючи prex rail і насправді я зрозумів, що будь-який виграш кращого згоряння опускаються від кількості? палива впорскується

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    це я читав, деякі 3d на тому, щоб оптимізувати або менш вприскування дизельного палива, збільшуючи prex rail і насправді я зрозумів, що будь-який виграш кращого згоряння опускаються від кількості? палива впорскується
    по-моєму ви робите плутанини, збільшуючи тиск палива не збільшує ЦИ, так? карти часу уприскування, якщо ви робите разі варіюються в залежності від p.rail, тому, коли вас ріст останній вам калу, відповідно, час вприскування, щоб мати звичайний q..
    &Quot;краще розпилення" пов'язане з p.rail-й? висока (всі довести), буде врівноважена тим, що насос hp, щоб отримати тиск pi? висока поглинає потужність pi?, тож, які переваги він riperderesti, крім того calerebbe також строку його корисного використання (враховуючи, що працювало б завжди з навантаженням вище)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    по-моєму ви робите плутанини, збільшуючи тиск палива не збільшує ЦИ, так? карти часу уприскування, якщо ви робите разі варіюються в залежності від p.rail, тому, коли вас ріст останній вам калу, відповідно, час вприскування, щоб мати звичайний q..
    &Quot;краще розпилення" пов'язане з p.rail-й? висока (всі довести), буде врівноважена тим, що насос hp, щоб отримати тиск pi? висока поглинає потужність pi?, тож, які переваги він riperderesti, крім того calerebbe також строку його корисного використання (враховуючи, що працювало б завжди з навантаженням вище)
    Абсолютно не згоден, якщо збільшується 50-60 бар допоможе поліпшити проникнення спрей і velocizzi поширення дизель я можу бути згоден з вами, якщо ви скажете мені, що збільшує в оман тиск, то ви, що ви втратите потужність пошкодили форсунки і нагрійте, а також дизельного палива при слабаків... Nn забувайте, що тиск упорскування технологічно забив еволюція дизельного двигуна

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    Абсолютно не згоден, якщо збільшується 50-60 бар допоможе поліпшити проникнення спрей і velocizzi поширення дизель я можу бути згоден з вами, якщо ви скажете мені, що збільшує в оман тиск, то ви, що ви втратите потужність пошкодили форсунки і нагрійте, а також дизельного палива при слабаків... Nn забувайте, що тиск упорскування технологічно забив еволюція дизельного двигуна
    не я згоден, я змінив також 150bar тиск дизельного палива на edc16c39, і я не мав відчутні вигоди, ніж її оригінал. На edc15, а у мене час вприскування дуже довгі збільшення на 150bar зробив, щоб опускатися значно fumosit

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не я згоден, я змінив також 150bar тиск дизельного палива на edc16c39, і я не мав відчутні вигоди, ніж її оригінал. На edc15, а у мене час вприскування дуже довгі збільшення на 150bar зробив, щоб опускатися значно fumosit?.
    тестування особистих коштують на 20% і 1600bar і коштують на 20% і використовувати 1630bar я не знайшов ніякої різниці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ви абсолютно праві... я не розглянув стор. rail...я сказав, просто нісенітниця,

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    але павло з dpf ти поставив в off egr?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення