Спасибі, Сандро!
я правильно аванси, і що стосується rail я дав легкі кроком, навіть у мм^3 нижніх, я хотів би зробити тест, щоб зрозуміти, якщо з кроком дані, що я можу дати вам трохи більше? готовність
Спасибі, Сандро!
я правильно аванси, і що стосується rail я дав легкі кроком, навіть у мм^3 нижніх, я хотів би зробити тест, щоб зрозуміти, якщо з кроком дані, що я можу дати вам трохи більше? готовність
це я читав, деякі 3d на тому, щоб оптимізувати або менш вприскування дизельного палива, збільшуючи prex rail і насправді я зрозумів, що будь-який виграш кращого згоряння опускаються від кількості? палива впорскується
по-моєму ви робите плутанини, збільшуючи тиск палива не збільшує ЦИ, так? карти часу уприскування, якщо ви робите разі варіюються в залежності від p.rail, тому, коли вас ріст останній вам калу, відповідно, час вприскування, щоб мати звичайний q..
&Quot;краще розпилення" пов'язане з p.rail-й? висока (всі довести), буде врівноважена тим, що насос hp, щоб отримати тиск pi? висока поглинає потужність pi?, тож, які переваги він riperderesti, крім того calerebbe також строку його корисного використання (враховуючи, що працювало б завжди з навантаженням вище)
Абсолютно не згоден, якщо збільшується 50-60 бар допоможе поліпшити проникнення спрей і velocizzi поширення дизель я можу бути згоден з вами, якщо ви скажете мені, що збільшує в оман тиск, то ви, що ви втратите потужність пошкодили форсунки і нагрійте, а також дизельного палива при слабаків... Nn забувайте, що тиск упорскування технологічно забив еволюція дизельного двигуна
ви абсолютно праві... я не розглянув стор. rail...я сказав, просто нісенітниця,
але павло з dpf ти поставив в off egr?