Стр. 19 з 22 PrimaПеред ... 91718192021 ... ОстаннєUltima
Результати 181 до 190 214
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    тоді я зробив вигляд, пропорції, якщо я наприклад, я 60 мг до 5000 оборотів з duration 28? щоб отримати 75 мг до 5000 оборотів, на скільки градусів я повинен мати?

60:28=75:xx

(75x28)/60= 35? тому мені було б достатньо збільшити тривалість до 5000 оборотів 7? без повідомити ебу, що ми, вклавши 75 і так далі з 4500 оборотів 3000 об eccc...я щось роблю не так?
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    одна річ, якщо soi починають 28? і мої вз змінені в кінцевому підсумку в 36? finiro впровадити в + 8? від пмс ke може призвести до надмірної fumosita...то змінивши навіть soi, щоб мати уприскування ідеальний cieo саме в +або - 0? з пмс можна зробити? зміни lim кни..або ми не можемо рухатися, багато градусів з soi? вибачте за дурні питання, але я починаю вчитися зараз, поки я вивчав карти основних...

Привіт angelolsp, ін'єкції в кінцевому підсумку більш ніж в вмт, і, можливо, дати їй дістатися навіть до +10?, максимальний вихід двигуна у вас в період з 13? і 17? пмс, як правило, бере до уваги 17?...
    Аванси не завжди пропорційні.....
    X час оновити перші 5 карт часу у мг, що у вас є мета. Ecu ? "не встановлено" x дати вам діагноз на макс-70mg, якщо все slocchi ecu, як для maf 1249,5 як x prex мета 2601, prex turbo 2983, максимальний крутний момент 420 cos? далі....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    файл, щоб зрозуміти ви, можливо, я ви вимагаєте занадто багато??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    навіть просто адреси будуть добре....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    То це і leon 8в 1? серія

Християнин, я не зрозумів, cpsa ви маєте на увазі на 13? чи 17? тобто краще двигун-ce l я в 17? після вмт?? звичайно, я розуміла погано, діагноз я не можу це перевірити х це я не знаю, як я, вводячи точно, я вже in bad dad всі карти основні...потім ви мені говорите, aggionare l ecu до 75 мг у цьому випадку...інші cosse лім диму в ccoppia завжди тільки x діагнозу або машина не дасть (наприклад, понад 420 нм... замість x щодо svbl, залишивши його в 2620 бачив ke я не хочу перевищувати 1,6 бар фіксовані...але пік може пройти його? Зараз оновлю i break з duration і я покажу вам,

Я повинен оновити обертів? тому що я, потягнувши до 5500 і break зупиняються на 5000... інша справа, якщо я не можу їх розраховувати вс пропорції, як я роблю, то d точно?

замість цього вони говорять про soi, як я міг би очікувати, щоб тримати мене ближче, можна в вмт?

останні 2 карти ті ke мають break обертів 0-2500 мг та 30 і іншої 2500-4500 обертів і 40 мг стосуються також?

може піти так перерву встановлено у 75 мг? або я повинен його збільшити, починаючи з 0 мг
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-09-2013 до 19:59

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    досі не можу побачити файли, ліміт повідомлень.
    я думаю, що це відноситься до 13? після вмт.
    тривалість 5 карта ще є, що це тільки спочатку. дивитися breakponit і розпізнати. останній раз не чіпати не потрібно. працює за розумну ціну обертів. Ви можете так само, торкаючись лише 3.
    однак я можу сказати вам, що якщо зловживання з дизельного палива на низьких, навіть якщо svbl залишається 2620 пік проходить легко йдуть навіть на 2-бар у піке.
    для soi, не перестарайтеся, або краще не чіпайте їх, якщо не вдається контролювати з vag. Досить 1 - 1,5 градуса на високих обертах, щоб спалити краще, але до системи життя. якщо зловживання машини стін зали повільно і нагадування головку блоку і т. д ..

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    тоді ви я знаю, першу карту duration, але в break мені 55 мг не 60, як і інші... потім c, і той, який працює до 2500 оборотів в хвилину ви говорите, не торкаючись до нього... я думаю, він не мав на увазі 13 або навіть 17? після вмт ... км. від розрахунків ke я роблю dovreia rrivare до duratio 36? тому я думаю, чіпати soi тільки там, де я збільшується більш дизель дати 2? до 2800 до 3800 x до ступеня max 5000, що ви думаєте?....останнім ccosa якщо я touch soi від 60? tem до 90? до 60? lcioe з machina холодної не буде ніяких досягнень немає? але замість цього ми saranoo один і той же тривалість 36?? спосіб зберегти машину в холоди самі ke інше

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    для сої, 60 градусів, мені здається, дуже холодною, як правило, ви торкаєтеся останні 2 - 3 карти від 70 градусів, або тільки 90 градусів.
    холодно-не тягніть.
    Для заздалегідь. речі, що ти говориш ? спробуйте. я зробив карту, як на 140cv bkd даючи заздалегідь, на низьких і менше, на високих обертах, я отримав велике turbo boost внаслідок проковзування зчеплення.

тепер я хотів би повторити спробу, роздаючи тільки на останніх колах і не більше ступеня 1,5. я боюся, що на низьких оборотах високих IQ занадто рано особою від гальма. в той час як ви можете віддати його в нижній частині кола неповнолітніх IQ де ? відкладено спеціально для викидів та шуму. якщо відкрити карту co winols і ви розумієте, як нас, так і затримки низькі. пам'ятайте, що кожні 43 - 44 балів ? ступеня на tdi, але і збільшити потрібно зменшити на карту, це на edc15. але давайте спочатку ви повинні inettare небагато, тому я пропоную вам залишити його в ultimostep.

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    я не можу nstallare winols я використовую vag люкс edc15, як керівництво..x зчеплення пологів насправді від збільшень вище від 2500 оборотів, а потім кв. км, ми зібрали зчеплення semisportiva

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    [QUOTE=angelolsp;60075], ви, я знаю, першу карту, duration, але, break мені 55 мг не 60, як і інші...

так, ви праві. що читається після 22-25? градусів soi, потім на 4000 4500 до 5000 і більше. ця карта не перестарайтеся з дизель. як багато в цих оборотів потрібно менше дизельного палива. і тиск турбо знизиться, тому ви можете збільшити його, щоб 65mg і потім перевіряє, з журналу, як ви впорскує

Стр. 19 з 22 PrimaПеред ... 91718192021 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •