авто.дата asteriscato.. да ладно...
авто.дата asteriscato.. да ладно...
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
рада завжди розбирання та очищення вручну 147 з вихором маршрути, які нанизані на впускні клапани, що сталося далі, я дозволю собі уявити
Завжди краще усунути фізично swirl тому що може ослабнути через вібрації: я зробив видалити палітра і рубати дерева, щоб мати 8 отворів красивих безкоштовно на колектор. Потім я видалив з карти, як це було описано в цій темі і все ОК!!!! Ви йдете більш спокійно, з усвідомленням того, що двигун не буде, швидше за все, більше шкоди, за відшарування ця палітра пекельні!!!!
Здрастуйте, у мене 147 1.9 jtdm 16v 150cv, на жаль, я мав нещастя порушення swirl, я зробив роботу видалення, але я не знаю, якщо вони були зняті з карти, я хотів би знати, як я можу перевірити, враховуючи, що у мене є файл в моїй ecu, на жаль, не можу прочитати керівництво, не маючи достатніх повідомлення.
У кожному разі відомо, ще одна відповідь, відкладено до 2800 оборотів приблизно, щоб потім мати поштовх, від тих кіл, на! На думку вас, це пов'язано з ними? У мене теж egr скасована і фланцем, зовнішній вигляд ваші думки, побажання, MCDJ90
А я хотів би знати, статистика поломки swirl на 2.4 jtdm 20v. Також знати, якщо колектор такого автомобілізації є більш надійною порівняно із 1.9 на моїй 159, я видалив відразу, egr, dpf і скидається в карті swirl. Проте, не хотілося б ще можливість виходу із стулки. Автомобіль має тільки 91000 км
ось мої файли, є оригінал (принаймні, має бути), тобто те, з ecu, і в даний час в експлуатації, а потім я зняв з раз egr на оригінал, а потім я порівняла з моїм витягуючи файлу порівнянні з біт різних, і я їх вкладення.
ці біти, на жаль, я не знаю, що контролювати, якщо тільки swirl або що вони відредаговані.
чекаю на ваш або ваша думка і спасибі за зараз.
привітання.
p.s. файл .zip-все в порядку? в польоті я міг зробити це тільки так.
Спасибі велике заздалегідь
Якщо ви можете допомогти у якості інфо мій автомобіль не має fap (мабуть, мені пощастило,я був переконаний, що, і я також купив шланг, щоб видалити його, а потім я залишився, як дурень, коли я пішов з мій механік), решта все оригінал, відновлені турбіни і завтра, якщо я можу з мого механіка робимо, стиснення тест, і я дам вам знати. Найближчим часом, привітання.