Сторінка 18 з 55 PrimaПеред ... 8161718192028 ... ОстаннєUltima
Результати від 171 до 180 від 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Якщо не помиляюся, ті, з відсотком використовуються в швидкий перехідних процесів, наприклад, при натисканні на педаль газу, відразу ж після натискання коригується з посиланням на карту ( об / дизель) ... Практично ? контролер у відкриті петлі і один в замкненому....
    Я не знаю, якщо я добре пояснив...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    так, але мені здається занадто просто так, я тебе, наприклад, я inietto близько 100mm3 дизельного палива, карта встановлена в 1.4 бар максимумів, знижені значення overboost до 10%, тиск приходить до мене на 1.4, сіль все одно в 1.6 бар, я хочу уникнути цього і, щоб уникнути цього, я хочу зрозуміти,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    так, але мені здається занадто просто так, я тебе, наприклад, я inietto близько 100mm3 дизельного палива, карта встановлена в 1.4 бар максимумів, знижені значення overboost до 10%, тиск приходить до мене на 1.4, сіль все одно в 1.6 бар, я хочу уникнути цього і, щоб уникнути цього, я хочу зрозуміти,
    відстежує відкриття vnt, дизельного палива, оборотів і тиску, виміряного, то ми бачимо, якщо змінною геометрією назад чи ні свою роботу!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Він відстежує геометрію v. З усім, що дизель може бути геометрія не виходить зробити краще. Може бути ? вже відкрита на максимум!? Це я не знаю, що сказати тобі, тому що я ніколи не був в тих страв, з моєї... 100 мм3 дійсно багато, 1/3 більше оригіналу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ось журнал, ем з multi ecu scan та фес, що мене зависає smepre я міг би вести тільки 4 prametri, отже, тиску наддуву і мета, але я доклав ri+mod, а ? 1.3 бар максимумів, діагноз мені закон, максимум 1.45 бар, але манометр депо, не ? у simoni і пілот читає мене 1.53 бар, так що я думаю, може бути, було б і датчик тиску? додаю txt з журналу і карти
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав cjack Visualizza Messaggio
    Він відстежує геометрію v. З усім, що дизель може бути геометрія не виходить зробити краще. Може бути ? вже відкрита на максимум!? Це я не знаю, що сказати тобі, тому що я ніколи не був в тих страв, з моєї... 100 мм3 дійсно багато, 1/3 більше оригіналу...
    ні, не arriver? ніколи не шкала-не той дизель, якщо не має пружину starata, але якщо перший йде на 1.4, потім 1.6, один за пу? бути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ось журнал, ем з multi ecu scan та фес, що мене зависає smepre я міг би вести тільки 4 prametri, отже, тиску наддуву і мета, але я доклав ri+mod, а ? 1.3 бар максимумів, діагноз мені закон, максимум 1.45 бар, але манометр депо, не ? у simoni і пілот читає мене 1.53 бар, так що я думаю, може бути, було б і датчик тиску? додаю txt з журналу і карти
    Манометр зчитує тиск по манометру, діагноз цієї абсолютної, ви повинні враховувати, що цієї атмосфери, не ? саме 1бар...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    cio? що ви хочете сказати? до мінімуму, бо манометр закон -0.1 бар, або стрілку, цифровий дисплей, кроковий двигун, і всі карти в 1.3, карта overbost знижена сіль +0.15 бар від діагнозу і від манометра йде більше 1.5 c'? те, що noncapisco, геометрія не ? заблокований, я перевірив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я бачив журнал, як на мене, потрібно злити змінною геометрією, впливаючи на карти *1DF642 і *1DFB0E зміна осі обертання, які ви зробили на попередній мені не подобається, навіть, чому? ці, мабуть, є одними з карти й? складні чіпати я partirei спад (3-5%=300, 500 очок) карти до зазначених, зокрема, на колонці 80 мм^3/...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я бачив журнал, як на мене, потрібно злити змінною геометрією, впливаючи на карти *1DF642 і *1DFB0E зміна осі обертання, які ви зробили на попередній мені не подобається, навіть, чому? ці, мабуть, є одними з карти й? складні чіпати я partirei спад (3-5%=300, 500 очок) карти до зазначених, зокрема, на колонці 80 мм^3/...
    я пропустив, що, щоб отримати відсоток змінної геометрії необхідно помножити значення, що у вас в карті для 0.0122

Сторінка 18 з 55 PrimaПеред ... 8161718192028 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •