Сторінка 18 з 22 PrimaПеред ... 81617181920 ... ОстаннєUltima

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    привіт, хлопці... в моєму файлі джульєтти 170 edc16c39 я не знаходжу в 2d карти swirl... я намагався і ricarcato кілька разів,навіть confrondando 2d, знайдені в інтернеті, щоб побачити щось на зразок,але нічого.... хтось може дати йому подивитися і висловити свою думку? мені сказали, що знаходяться в кінці карти,незабаром після того, як лім prex rail, але я шукав і дослідив кілька разів, але я не знаходжу нічого, що якась така, з кривими 2d swirl переглядів онлайн
    ось файл, додаток, на ecm немає драйверів сумісних, але я не думаю, змінити нічого,а в тому, що swirl off тому, тільки в 2d...
    спасибі, найближчим часом
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    ОСОБЛИВОСТІ ЗБІРКИ ASPIRAZIONE.zip
    Я прочитав велику частину обговорення і докладаю це pdf знайти в мережі, сподіваючись, що зможе переконати навіть тих, хто організації занепокоєні функції цих клапанів на жаль, мабуть, схильні до поломки і, отже, дешевше усунути їх, проте, на мій погляд, в ідеальних умовах можуть бути ефективними, в основному, щоб збити оксиди азоту

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    вибачте, але це зробити окремо від ecm титану?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    19
    Citazione Спочатку Написав xathanatosx Visualizza Messaggio
    вибачте, але це зробити окремо від ecm титану?
    і т. д. titanioum я думаю, що не повідомляє про драйвер стандартний адреса swirl і, проте, їх можна тільки закрити, але якщо в тебе самокат несправності потрібно видалити dtc з штепсельна вилка від'єднана в іншому випадку нічого не вирішить, навіть якщо закрити карту...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    ви можете Зробити це, і т. д. в 2d , якщо знаєш , dtc шар нуль прибрати , або зробити тільки dtc Off, як ти думаєш , правильне зміна-це повний remove swirl або flap off зняти з двигуна і колектор з кришками і без метеликів , то компенсація в карті для оптимізації роботи на низьких обертах

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    1
    Привіт я теж з вихором хтось із вас знає, як ви від'єднаєте шатун від реалізації більше, що ще як іде!треба розбирати батарею?у мене альфа 159 2.4 200 к. с.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    19
    Citazione Спочатку Написав Steeve83 Visualizza Messaggio
    Привіт я теж з вихором хтось із вас знає, як ви від'єднаєте шатун від реалізації більше, що ще як іде!треба розбирати батарею?у мене альфа 159 2.4 200 к. с.
    для відключення необхідно від'єднати вилку на мопеді .. зробити діагностику і набрав dtc, які потрібно видалити з файлу ... от і все .. а потім ви можете закрити карту, якщо ви хочете, але це зайве .. в будь-якому випадку, унікальний фізична праця, що залишається, це переконатися, що лопатки відкриті, або вимкнути і видалити привіт ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    привіт на альфа, я ніколи не пробував, але на мерседес просто поставити опір на роз'єм мотора і не потрібно видаляти ніякі dtc і немає recovery перевірена і працює, особливо, коли і самокат зламався

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав max40 Visualizza Messaggio
    для відключення необхідно від'єднати вилку на мопеді .. зробити діагностику і набрав dtc, які потрібно видалити з файлу ... от і все .. а потім ви можете закрити карту, якщо ви хочете, але це зайве .. в будь-якому випадку, унікальний фізична праця, що залишається, це переконатися, що лопатки відкриті, або вимкнути і видалити привіт ..
    Якщо ви можете читати і писати карта поштою читання і орі, що тебе escudo я swirl. Так що вам не доведеться зняти що-небудь

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    2
    Привіт у мене Gt євро-4 з впускний колектор пластиковий... Дивлячись на не бачить
    Цівку, яка керує swirl хтось мені може дати роз'яснення з цього приводу ? Я хотів би знати, як видалити ці чортові вихрові якщо тільки в електронному вигляді і, якщо є той самий ризик, що від'єдналися ... Або навіть фізично і як ... Дякую

Сторінка 18 з 22 PrimaПеред ... 81617181920 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •