Стр. 17 з 18 PrimaПеред ... 715161718 ОстаннєUltima
Результати з 161 по 170 з 178

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    я шукав в мережі щоб встановити winols повний, але не є не можу....у мене завжди помилка start process...
    не міг би ти пояснити мені, як встановити його.я вже пробував на 3 пк, 2 з яких з xp.
    але я впевнений, що помиляюсь, щось......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    шановні панове адмін дайте мені дозвіл завантажте win ols help rus, щоб продовжити разом з іншими користувачами, ця розмова
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    мені вдалося з допомогою 64-розрядної версії...
    тепер у мене тільки навчання....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    вас на ****** winols method 1, що ви знайдете також керівництво

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт всім, я намагаюся зрозуміти, що-то winols.... За те, що я зрозумів, і sw, з яким я можу відкрити будь-який тип карти, але тільки більш досвідчені ( хто знає значення карт і складні зміни, 2D ), можуть змінити, але, щоб повернутися простіше мені і вам більше недосвідчені, нам потрібні так звані драйвери (див. титан), що, якщо я правильно зрозумів, тут називають damos і мають все, що самі недосвідчені потрібно: що карту ми, переглянувши, вже перетворені в речові числа, і, отже, одиниця виміру і осі правильно. Потім нам буде потрібен банк даних оновлюється і правильні ці damos.....

Це помітили?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт всім я намагаюся winols....навантаження будь-якого оригіналу, а потім я намагаюся завантажити damos, але я не можу, і " імпорт", наведений у даній процедурі, не відповідає.... Тобто під edit я не вважаю свою команду імпорт/damos..... Може хто підкаже, як це зробити?

P. s. Не існує dll для мови на італійську sw? Я також спробував завантажити з rapidshare damos посилання опубліковано раніше і не вдалося.... Хтось там зміг? Ви можете повернути посилання? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    тоді, по-перше, якщо команда для імпорту damos не існує або не є інтерактивним, це означає, що встановлена версія не розблоковано добре (практично тільки демо)
    дивіться мій попередній пост, що вирішуйте
    titanium я вважаю, безпосередній, як уявлення, але часто водії не праві і, отже, не можна довіряти сліпо, не знаючи вже, мінімум карти
    крім того, не дозволяє працювати в табличній якщо не з карти, що міститься в драйверах.
    winols впевнений, є більш складним, але також набагато більш потужним
    на початку може трохи налякати, але хвилинку терпіння можна швидко взяти нас в руки, принаймні, з функціями основних
    i damos не зовсім еквівалент драйверів, містять повний перелік усього, що є в файлі орі, а також більше 10000 карт
    проте, як і раніше в самоті damos не досить, мають всі ознаки на адреси, але ви повинні знати, які карти шукати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт всім,
    Мені вдалося встановити sw і спробувати.... Я мав в наявності єдиного файлу 147jtd, так і з розширенням bin hex, і її damos ( якщо й не мають, що це добре....) я помітив, що в лівому вікні на додаток до рядку всі карти були відкриті багато рядків з текстом.... В тому числі, наприклад, системи EGR та ін.... І коли натискаю на нього спливає вікно, яке питає мене діапазон бітів ( я думаю, для аналізу на всю карту або частину карти .....) але як я повинен налаштувати це вікно? Тоді, я очікував, що при введенні damos від потенційних карт я estraesse ті основні імена, наприклад, турбо, впорскування, фільтри, тиск в магістралі високого тиску та ін

Не працює так???

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    ні, ви виходить все, що вставляється в damos, за винятком, якщо ви, коли виберете ви говорите, importarti тільки диспетчери двигуна, але залежить від damos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Скріншот - 07_10_2015 , 17_41_39.jpg

Добрий день всім,
    це зображення на екрані, що я говорив,
    як я можу знати, які карти "система управління двигуном" або завантажити тільки ці?

дякую

Стр. 17 з 18 PrimaПеред ... 715161718 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •