Ви пробували попросити роз'яснення з цього питання? Може бути, ви якісь заходи дисциплінарного відбувається в результаті деякого порушення правил.
Ви пробували попросити роз'яснення з цього питання? Може бути, ви якісь заходи дисциплінарного відбувається в результаті деякого порушення правил.
Ви дуже активний користувач і це ганьба тримати
Не знаю, що сказати, говорити було марно, так що чекаю проблиски ясності.
Дякую__________________![]()
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
привіт, хлопці, цікава дискусія! я читав багато формул, які можуть стати в нагоді. спасибі! я хочу сказати дві речі.
двигуни vag (vw-audi-seat skoda) є loggabili через роз'єм діагностики що стосується maf, iq, і тиск турбо, щоб побачити, якщо ви дійсно значення відповідають тим, що встановлені на карту, а потім зробити відповідні виправлення.
існують реєстратори через obd, які застосовуються, і заходять все, так і в інших двигунах можна контролювати ці параметри.
тепер для tranky: затримка, хто там був! ти перейшов від sunos, linux, грати на eprom машин? добре! це добре, що це вигідний старання... може бути, замість того, щоб bnc зроби резервну копію! ахахахах... прикольно... ти пам'ятаєш часи? sq? cococco? ferrix? хахаха... так це я! ти пам'ятаєш? факти живий салют
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Добрий вечір усім,якщо це можливо, я хотів би уточнити, я намагався зрозуміти концепцію обробити карту, я спробував на моїй, і я хотів би знати, як ніколи, якщо я хочу взяти карту, обмежувач максимального крутного моменту, що на nn до себе ММ3 карти, кількість ін'єкцій і можливо, що треба збільшити на 25x100
Подивися на це не як піти в ресторан і замовити каву, мені здається, дуже збентежений. Якщо ви не вивчите основи мінімальну суму вам порада хороший базовий курс, якщо ви хочете продовжувати в цій області. У будь-якому випадку, якщо мені вдалося зрозуміти, ваші міркування кручений. Якщо ви хочете використовувати всю карту потрібно вирівняти lim пари в карті перетворення, не дивитися на %..хоча повинні вирівняти всі.інші карти для тих нм і мм3
Bungiorno пробач, я мав на увазі відсотки, в тому сенсі, що хтось дає йому кроком, я роблю так, що в максимумі ВР мене значення і з середини карта дає той же відсоток
Я втручаюся, мені теж, щоб запитати кілька речей, у відношенні до ecm titanium, і мій файл для alfa 147 jtdm 150cv
На практиці навантаження оригінал в ecm, і я виберіть драйвер 883-006 (підпис, як alfa GT, не знаю, якщо це проблема), тільки, що, можливо, моя помилка в тому, що використання режиму перегляду двигуна 8, якщо я вибираю карти, як, якщо вона не відповідає маркер, це помилка? Я повинен дивитися в 16?
Найближчим часом, з повагою.