Посилання неправильні, я не думаю, чому? підключення через послідовний порт від мене не кажіть, що ? кидали
Посилання неправильні, я не думаю, чому? підключення через послідовний порт від мене не кажіть, що ? кидали
тоді помиляєтеся модель автомобіля! senn? повторюю ? кидали! жарт, однак, я чув, що багато з них це проблема і вони відіслали назад у допомогу
Моя теж на kline іноді я d? помилка "будильник" / будильник!!!!
я хочу спробувати поставити діод, і ми сподіваємося, підіть краще!!!
Raga, але мій не пише iaw59f каже мені, щоб змінити швидкість запису , але і в setup не дає мені опцію змінити швидкість, але тільки pull-p, що не знаю, що це таке.
У вас є інформація ?
ви ніколи не писали ecu альфа міф tjet або 500 abarth bosch me 7.9.10 з kess v2 клон, серійний?
звичайно, це добре, нема проблем.
уго ---- президент A.E.P.
Спасибі, удо, щоб l info
Forget about діод рішення. it is a hammer mod рішення. don't you realize alientech designed a very good пхд? does it really needs a worthless діод to help it work? no, of course not!! this is п'янкий info people! unuseful!!!
problem is not the absence of tht діод!!! the problem are other parts. i have just fixed myself clone my with parts of 0.7$.
I also tried this Діод mode and it was worse with it.
Стоп п'янкий себе reading above. it a lie.
I was розчарування all because forums наполягаємо with this діод solution that is not very good. It is like treatment from not for symptoms причини.....